Sarbatoreste legaturile eterne ale familiei cu noua Serie Uniti prin iubire de la Pandora.

Comunicat de presa

Versatile si inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei si din puterea nemarginita a mamelor. Design-ul unic, mestesugul detaliat al bijutierilor nostri talentati, pasiunea pentru exprimarea libera a sentimentelor si aprecierea pentru dragostea materna au stat la baza crearii unui nou simbol clasic Pandora: mult indragita forma a inimii este reinterpretata si combinata cu forma nodului iubirii si a infinitului.

Simbolizând legaturile atemporale si dragostea infinita a mamei si a celor dragi, noile bijuterii din argint 925 sclipitor sunt realizate din zale rafinate, rotunjite, amintindu-ne de simbolul inimii si al nodului iubirii de nedestramat. Noua gama de bijuterii Inimi innodate celebreaza Ziua Internationala a Mamei prin coliere, bratari, inele si cercei cu modele unice, cu zale intrepatrunse infinite si straturi stralucitoare de zirconiu cubic multifatetat. Inelul Inima innodata, piesa statement a noii colectii, redefineste dragostea pentru mama si aduce un tribut resurselor inepuizabile, puterii extraordinare si dragostei neconditionate ale acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Sezonul acesta, de Ziua Internationala a Mamei, exprimarea sentimentelor nu trebuie sa cunoasca limite. Sarbatoriti-va mamele si aduceti-le un omagiu cu bijuterii pretioase, pline de insemnatate, care va vor aminti cu fiecare sclipire a lor de una dintre cele mai pure si speciale forme de dragoste – cea de mama. Oferiti un cadou ce va fi mereu la moda si care va va aminti intotdeauna de legatura speciala dintre voi.

#PandoraMothersDay

#JoinedByLove


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri