Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului incheie sirul unor aventuri memorabile si restabileste ordinea mult asteptata de fanii francizei.

Comunicat de presa

Dupa 10 filme cu Razbunatori si 11 ani de Univers Marvel cu super eroi, “Avengers: Endgame/Razbunatorii: Sfarsitul jocului”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, care intra in cinematografele din Romania din 26 aprilie, incheie sirul unor aventuri memorabile si restabileste ordinea mult asteptata de fanii francizei, dupa cataclismul care a decimat prea multi super eroi in precedenta productie din serie.

Cu un fulminant succes la public, franciza Avengers a avut parte de o calatorie cinematografica fara precedent, trecand prin cateva galaxii de-a lungul celor 11 ani ai Universului Marvel. Filmul „Avengers: Endgame” este regizat de fratii Anthony si Joe Russo si este realizat dupa un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima data in 1963, “Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului” continua aventurile descrise in atatea filme cu supereroi care poarta semnatura Marvel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

„Unicitatea filmelor Marvel este reprezentata de inter-conexiunile care se realizeaza intre filme si personaje, construind un univers vast creativ dar si o strategie imbatabila pe termen lung pentru studiouri. Sunt sigura ca filmul „Avengers:Endgame” va starni lungi dezbateri, dar nu va dezamagi nici o secunda fanii si va cuceri din nou publicul romanesc devenind un nou succes de box-office.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film Romania.

Aseara, fanii Marvel din mass-media, social media si entertainment au avut parte proiectia speciala a filmului, la avanpremiera de la Cinema City AFI Cotroceni. Sala IMAX s-a bucurat de energia si entuziasmul celor peste 300 de invitati, fiind prezenti BRomania, Andreea Balan, Smiley, Virgil Godeanu, Radu Andrei (Cafea Alba), Wilmark, Nicoleta Nuca, Alex Bogdan, Dorin Chiotea, Ana si Virgil Stanescu, stefan Floroaica, Andrei Leonte, Oana Tache, Ionut Bodonea, Adrian Dan, Andrei stefan, Alex Damian, Cristina Almasan, Dana Bacinschi, Raul Gheba, Oana Cosbuc, Vitalie Cojocari si nu numai.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Universul Marvel, un succes demn de Cartea Recordurilor

Pe 2 mai 2008 s-a lansat Universul Cinematografic Marvel, odata cu premiera filmului “Omul de Fier”, care s-a dovedit un blockbuster memorabil, fiind inca reperul Marvel in materie de succes si vanzari.

In cei 11 de la aceasta lansare, Marvel a produs sase filme care au incasat, fiecare, peste un miliard de dolari. In total, studiourile au incasat peste 19 miliarde de dolari din 21 de filme cu super eroi Marvel.

“La Marvel, am cautat mereu sa avem personaje cu care oamenii se pot identifica. Avem personaje feminine puternice in filmele noastre si incercam mereu sa spunem o poveste despre femei, barbati, oameni de toate culorile si credintele. Traim intr-o lume diversa si facem eforturi ca filmele noastre sa redea asta cat mai bine. asta e unul dintre motivele pentru care filmele noastre sunt asa de populare, fiecare gaseste cate ceva cu care poate relationa”, explica producatorul executiv Louis D’Esposito, care este si co-presedintele Studiourilor Marvel,

“Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului” are premiera in Romania pe 26 aprilie si este distribuit de Forum Film, fiind disponibil in formatele 3D si IMAX 3D

SINOPSIS:

Plutind in voia sortii, in adancul spatiului, fara apa sau mancare si cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark inregistreaza un mesaj pentru Pepper Potts, in speranta ca, intr-o buna zi, probabil mult dupa ce el nu va mai fi decat un schelet mumificat la bordul unei nave in deriva, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Intre timp, Razbunatorii care au supravietuit decimarii provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adica Thor, Black Widow, Captain America si Bruce Banner (cu Hulk facut ghem de frica si inca reticent la ideea de a-si arata fata in public), incearca sa gaseasca o cale de a-si salva prietenii, aliatii si, ma rog, acea jumatate de univers care nu a supravietuit semi-zeului malefic ce a nimicit viata pe o scara greu de imaginat

Foto homepage: By J. Lekavicius /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri