Ochelarii de soare sunt un accesoriu fashion cu dublă utilitate: îți protejează ochii de razele soarelui și sunt tușa finală a outfiturilor tale din sezonul cald.

Comunicat de presă

Cum tendințele în modă se schimbă de la an la an, acest lucru impactează și ochelarii de soare.

Pentru a afla care sunt cele mai în vogă modele de ochelari de soare în 2019, am discutat cu echipa de la optica medicală Videt.ro care ne-a dezvăluit cele mai mari trenduri ale anului curent în materie de “eyewear”. Iată care sunt acestea:

1. Ochelarii Aviator, reinterpretări ale modelului clasic

Ochelarii Aviator sunt un model emblematic, care nu se demodează niciodată. Pentru colecțiile de ochelari de soare din 2019, designerii au reinterpretat modelul original și au creat variațiuni precum ochelarii Aviator cu formă rotunjită sau rectangulară și ochelarii Aviator cu protecție laterală.

Ochelarii de soare stil Aviator sunt în general unisex și sunt foarte versatili, așa că pot fi asortați la ținute casual sau ținute mai elegante, iar efectul obținut va fi la fel de cool.

2. Ochelarii de soare cu lentile în degrade, pentru un look cool

Ochelarii de soare cu lentile în degrade au partea de sus a lentilei mai închisă, culoarea estompându-se treptat spre baza lentilei.

Acest look a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, fiind purtat atât de bărbați, cât și de femei. Lentilele în degrade sunt ideale dacă vrei să ai un aspect cool, fără să apelezi la clasicii ochelari cu lentile gri.

3. Ochelarii cu rame triunghiulare, modelul pasionaților de fashion

Ochelarii cu rame triunghiulare sunt un model inspirat din anii ‘90, care are însă accente moderne și minimaliste.

Sunt ideali pentru look-uri la modă și sofisticate, care se duc într-o zonă avant-garde.

4. Ochelarii cu lentile gri, pentru un plus de mister

Ochelarii cu lentile gri nu doar că sunt o alegere clasică, dar sunt și în trend anul acesta! Pentru că sunt un model extrem de versatil, nu prea ai restricții în ceea ce privește purtarea lor.

Îi poți asorta la ținute de elegante sau casual, de zi sau de seară, cu piese mai extravagante, pe care le vor complimenta într-un mod subtil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri