4 Martie 2019 publicat în Noutati 18 share-uri

Odată cu venirea primăverii, nevoia de a petrece cât mai mult timp aproape de natură este tot mai mare.

Comunicat de presa

De aceea este important ca încă de acum să faci o serie de schimbări în bine, pentru a avea o viață sănătoasă și pentru a te bucura de frumusețile naturii cât mai mult timp.

1. Evadări în natură

Dacă adori plimbările în aer liber și vrei să petreci clipe de neuitat alături de prieteni sau de persoana iubită, în mijlocul naturii, pe complice.ro, site-ul de cadouri experențiale vei găsi pachetele potrivite pentru tine. Poți alege pachetul “Wander journey”, care include o aventură într-o cameră misterioasă, urmată de o evadare timp de trei zile la volanul unei autorulote. Destinația? Oriunde dorești!

Dacă adori marea, ți se potrivește pachetul “I am sailing”. Acesta este perfect pentru persoanele în căutare de noi pasiuni care să le ocupe timpul liber pe parcursul primăverii și al verii, timp în care se pot bucura de inițiere în arta navigației pe mare, la bordul unui velier. În schimb, dacă îți place muntele și aventura alege pachetul “Fly with me”, care include o noapte de cazare la Brașov și zbor în tandem cu parapanta – pentru ca iubirea și adrenalina să fie trăite la intensitate maximă!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

2. Alimentație sănătoasă

Și cum cel mai important este să ai o viață sănătoasă, alimentația bazată pe ingrediente naturale te va ajuta să trăiești în armonie cu natura până la adânci bătrâneți. Introdu în alimentația ta zilnică cât mai multe alimente bio, raw, vegane, și renunță pe cât posibil la zahăr, gluten și sare.

Alimentele naturale îți vor oferi energia necesară pentru fiecare zi. În plus, o dietă sănătoasă are efecte benefice atât asupra stării fizice, cât și asupra dispoziției psihice. De aceea, cele mai căutate produse de pe vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste, bio și vegane, din România, sunt: mierea de Manuka, uleiul de cocos, fructele uscate și scorțișoara.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

3. Fii mai aproape de natură prin dans

Dansul este o altă metodă simplă prin care te vei simți mai aproape de natură. Prin dans vei găsi modalitatea perfectă de a face efort fizic și de a te menține în formă într-un mod plăcut. În plus, beneficiile dansului nu se opresc aici.

Dansul te ajută să scapi de stres, să te simți revitalizat și relaxat și să devii mai încrezător în tine. Odată cu relaxare vei regăsi puterea de a te bucura de micile lucruri care te înconjoară, dar de importanța cărora ai uitat. La școala de dans arthurmurray.ro/ vei găsi cu siguranță unul sau mai multe stiluri de dans care se potrivesc perfect personalității tale.

4. Cometice bio, direct din natură

Renunță pe cât posibil la cosmeticele pe bază de chimicale și alege cosmetice bio fabricate din ingrediente naturale. De la geluri de duș, la șampon, măști de față sau de corp și până la fond de ten și farduri bio, toate sunt te vor face să arăți excelent. Cele mai căutate produse disponibile pe vegis.ro sunt gelurile de duș, fondul de ten și fardurile de pleoape bio.

Foto homepage: By TWStock /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri