Descoperă noua colecție Limy Lavender și pășește grațios pe o potecă pavată cu cele mai efervescente nuanțe, care duce spre grădina secretă, magică, a celor mai vii și proaspete combinații de arome. 

comunicat de presa

Descoperă noua colecție Limy Lavender și pășește grațios pe o potecă pavată cu cele mai efervescente nuanțe, care duce spre grădina secretă, magică, a celor mai vii și proaspete combinații de arome. 

Primăvara e în sfârșit aici, în toată splendoarea ei, iar păsările o întâmpină ciripind cu bucurie. Soarele mângâie cald pământul revenit la viață, iar grădinile înfloresc cu ardoare și recunoștință. Lavanda și lămâii cresc împreună în armonie, împodobind priveliștea cu o combinație uluitoare de nuanțe, de la violet delicat, până la galbenul plin de îndrăzneală.

Așază-te pe pământul cald, inspiră aerul răcoritor al adierilor de primăvară, încarcă-te cu fericire fără de sfârșit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Colecția de primăvară a SABON continuă linia conceptuală a anului prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.Cinci artiști români s-au  lăsat  inspiraţi de colecţia primăverii şi ne-au mărturisit ce înseamnă pentru ei exprimarea  prin artă.

Bădescu Dalina, prin artă, are certitudinea că aparţine umanităţii şi nu e închisă în  propriile ei limite individuale.

Rareş Lupu alege să se exprime prin pictura  pe  sticla. El are o viziune nouă, modernă  în lumea plină de farmec şi mister a culorilor.

Dar actul artistic nu se închide în culori, forme sau modele de exprimare, ci poate reprezenta o experiență formatoare inclusiv pentru autor, nu doar pentru privitor. De aceea, pentru  Cuzina arta  este  o permanentă devenire. Ea reuşește  să profite de orice tip de tehnică și mediu pentru a-și ilustra viziunea. Este și cazul lui Lucian Muntean, care preţuieşte fiecare etapă din procesul artistic și se bucură în special de căutarea surselor de inspiraţie care îl ajută să exploreze zone noi şi să întâlnească  oameni deosebiţi.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Nu în ultimul rând, arta se poate manifesta în formele sale clasice, sau sub influențele media moderne, iar Cristian Farcaş este cel mai bun exemplu în acest sens, fiind un artist vizual preocupat de noile tendinţe media, video și online. El are o bogată experiență ca operator TV şi film şi este atras de potenţialul artistic al animației.                                                                                                                     

Designul noii colecții și-a găsit muzele în arta mozaicului și în frumusețea grădinilor înflorite. Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, acum cu o nouă aromă în ediție limitată - Limy Lavender - creată exclusiv pentru această colecție, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Limy Lavender – povestea din spatele parfumului

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se îmbină armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii.

Produsele colecției, în ediție limitată

Primăvara schimbă atmosfera încălzind aerul și crescând umiditatea, deci este timpul să schimbăm și să adaptăm noilor condiții rutina de îngrijire a pielii. SABON lansează colecția perfectă de primăvară, pentru a ne ajuta să facem această tranziție. Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Setul Limy Lavender – esența primăverii    

SABON propune un sublim ritual de îngrijire și răsfăț de primăvară, printr-un set de produse ce încapsulează noua aromă a colecției. Acesta include:

  • Ulei de duș pentru hrănirea și curățarea pielii (300 ml)
  • Scrub pentru corp, cu efect de întinerire (200g)
  • Lapte de corp bogat și hrănitor, care menține pielea mătăsoasă și hidratată (200 ml)
  • O lingură de lemn, pentru dozarea facilă a scrubului
  • Setul Paciulie – Lavandă – Vanilie, expert în arta îngrijirii

Oriunde te-ai afla, păstrează-ți pielea frumoasă și bine hrănită cu acest set ce include o colecție de produse de îngrijire a corpului, mâinilor și picioarelor prezentate în ambalaje potrivite pentru călătorii, reunite aroma emblematică a brandului Sabon: Paciulie-Lavandă-Vanilie.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Conține:

• Cremă de mâini, 50 ml

• Cremă de picioare, 50 ml

• Loțiune de corp, 50 ml

• Ulei de duș, 50 ml

Ulei de duș, 50 ml

Un ulei de duș bogat, care hrănește și răsfață pielea. Bazat pe uleiuri pure de măsline naturale, avocado, jojoba și germeni de grâu, uleiul de duș catifelează și îngrijește prin aportul de vitamina A, vitamina D și omega 3, 6, 7 și 9.

Scrub de corp, 600 g

Oferă corpului tău o adevărată revitalizare de primăvară cu acest scrub care îndepărtează delicat celule moarte, dezvăluind pielii o nouă strălucire. Îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă, uleiuri naturale și vitamina E, lăsă pielea fină, netedă și luminoasă.

Lapte de corp, 200 ml

E produsul perfect pentru a-i reda pielii hidratarea pierdută și pentru a-i restabili aspectul natural. Protejează, păstrează pielea hidratată, radioasă și fabulos parfumată!

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Formula unică a acestui lapte de corp conține o combinație de ulei de migdale, lapte organic de ovăz și vitamina E, ingrediente ce sporesc fermitatea pielii și o protejează împotriva daunelor provocate de soare și de înaintarea în vârstă.

Săpun solid, 70 g

E timpul pentru o nouă senzație fresh, primăvăratică, pe pielea ta! Pe bază de ulei de palmier, acest săpun natural hidratează profund pielea, oferindu-i prospețime și suplețe.

Bulgăre mineral, 70 g

Permite-i noii arome proaspete, de primăvară, să te însoțească în baie; intră în cada parfumată, închide ochii și imaginează-ți că te afli în mijlocul unui câmp de lavandă împrietenit cu o livadă de lâmâi.

Aromă de cameră, 250 ml

Cea mai bună cale de a păstra păstra aroma Limy Lavender și dincolo de primăvară, pe tot parcursul anului, în confortul casei tale, într-un ambalaj elegant, luxos, ce răspândește treptat parfumul.

Spray pentru textile, 35 ml

Parfumul delicat al acestui spray răspândește aroma Limy Lavender subtil, dar pe durată lungă, pe haine, lenjerii de pat, saltele și alte țesături.

Lumânări parfumate

Lumânări decorative, fiecare în câte-un borcan metalic în formă de floare.

Capacul ajută la menținerea lor curată, protejează concentrația parfumului și le face mai sigure pentru utilizare. Nu trebuie decât să te relaxezi și să inspiri parfumul de primăvară.

Lumânările sunt fabricate din ceară naturală, biologică, ecologică.

Timp de ardere a lumanarilor:

L (270ml) - aprox. 30 de ore

S (110ml) - aprox. 25 de ore

Ramă foto

Păstrează cea mai dragă amintire încadrată de această ramă foto unică. E fabricată din lemn natural, cu un design vintage, și oferă un aer elegant și primitor oricărei încăperi.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri