Castelul din Inima Orasului este o locatie spectaculoasa si polivalenta dedicata celebrarii fastuoase a celor mai importante evenimente ale oaspetilor nostri, indiferent ca acestea sunt de natura privata sau corporate.

comunicat de presa

Esenta Le Château este un amestec omogen intre daruirea echipei de profesionisti, tehnologia performanta care ofera spectacolul inedit de lumini si sunete, precum si eleganta desavarsita a Castelului. Tocmai de aceea, Le Château este solutia ideala pentru evenimentul perfect, indiferent de natura acestuia. Pozitionarea in topul preferintelor urbane in materie la scurta vreme dupa inaugurarea Castelului confirma calitatea serviciilor puse la dispozitie in Le Château. Prin urmare, iata doar cateva dintre numeroasele tipuri de evenimente pentru care Castelul din Inima Orasului este locatia ideala.

Locatia ideala de nunta - Castelul din Inima Orasului

Printre evenimentele preferate ale echipei Le Château se numara nuntile pentru ca fiecare astfel de eveniment in parte reprezinta o provocare unica. Nunta este un eveniment profund personal si, prin urmare, in organizarea acesteia se pune mult suflet, atat din partea mirilor si a familiilor cat si din partea personalului Le Château. Cuplurile care aleg sa isi celebreze aici povestea de dragoste vor avea parte de un decor regal, desprins din basmele cu printese, servicii si produse premium, precum si toata priceperea ehipei Le Château care insumeaza multi ani de experienta in domeniu. Mai mult de atat, fiecare nunta in parte poate fi personalizata de la meniu pana la decoruri, oferind astfel o experienta unica fiecarui cupul in parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cum să alegi componente pentru baia ta

Foto: Alin Dobrin

Ceremonii de gala, aniversari, reuniuni

Astfel de evenimente private speciale trebuie sa ramana in amintirea tuturor celor care iau parte la ele iar una dintre specialitatile echipei Le Château este sa ofere amintiri de neuitat oaspetilor care trec pragul Castelului. Simturile vor fi alintate de meniurile exclusiviste, obtinute intotdeauna din produse proaspete, precum si de sonorizarea impecabila si jocurile de lumini care vor transpune invitatii intr-o poveste de neuitat.

Foto: Alin Dobrin

Locatia perfecta pentru botez - Castelul din Inima Orasului

Toti parintii isi trateaza copiii nou nascuti drept cele mai pretioase comori si isi doresc doar ce este mai bun pentru micutul print sau mica printesa care le insenineaza zilele. Tocmai de aceea, Castelul din Inima Orasului a conceput o oferta dedicata exclusiv acestor tipuri de evenimente, menite sa includa atat preferintele adultilor, cat si nevoile specifice ale celor mici.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Foto: Alin Dobrin

Evenimente sociale

Una dintre dotarile inedite in peisajul bucurestean este scena generoasa amplasata in Le Château, demna de un teatru national. Datorita acesteia, in Castel poate fi organizata o serie ampla de evenimente, de la concerte live pana la baluri, prezentari de moda sau spectacole de teatru.

Locatia ideala pentru evenimente corporate

Echipa Le Château este definita de profesionalism si experienta, motiv pentru care exceleaza in organizarea impecabila a evenimentelor corporate care pot deveni cartea de vizita a oricarei companii. Indiferent de natura acestora, respectiv fie ca sunt gandite doar pentru angajati sau colaboratori si parteneri, evenimentele corporate desfasurate la Castel poarta amprenta maturitatii si a experientei in domeniu, precum si a intelegerii profunde a dinamismului din mediul de afaceri romanesc.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri