La inceput de an, Pizza Hut Delivery lanseaza oferta prin care fanii brandului pot comanda pizza de dimensiune mare, la pretul celei medii.

comunicat de presa

La inceput de an, Pizza Hut Delivery lanseaza oferta prin care fanii brandului pot comanda pizza de dimensiune mare, la pretul celei medii. Oferta este valabila pentru pizza pe blat Traditional, cel mai apreciat din gama Pizza Hut Delivery.

„Pizza este intotdeauna o alegere inspirata la o seara de film sau la o petrecere cu prietenii: potoleste foamea si creste cheful de distractie. In aceasta perioada, iubitorii de pizza pot alege oferta noastra si se pot bucura mai mult de reteta lor preferata sau o pot imparti cu cei dragi”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Clientii pot opta pentru orice reteta de pizza din meniu mai putin Carnivora, Super Suprema si Quattro Formaggi. Pentru fiecare pizza comandata, acestia pot face o economie de aproximativ 9 lei.

Comenzile pot fi plasate telefonic, la numarul *1010 sau pe site-ul https://www.pizzahutdelivery.ro/, de luni pana duminica. Oferta este valabila pana la finalul lunii martie.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri