(P) Indragosteste-te de rochiile de mireasa 2016 BIEN SAVVY la Expomariage - Marriott

14 Ianuarie 2016 publicat în Noutati 26 share-uri

BIEN SAVVY prezinta la primul targ pentru nunti al anului 2016 cea mai noua colectie de rochii de mireasa, Addicted to Love

Comunicat de presa

BIEN SAVVY prezinta la primul targ pentru nunti al anului 2016 cea mai noua colectie de rochii de mireasa, Addicted to Love. Indragosteste-te de noile rochii de mireasa BIEN SAVVY la Expomariage, intre 15 si 17 ianuarie, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, in stand F3.

Esti mireasa in anul 2016? Vino la Expomariage, primul targ pentru mirese al noului an si descopera cea mai noua colectie de rochii de mireasa semnata BIEN SAVVY, Addicted to Love. Te vei indragosti la prima vedere de sirenele senzuale, de printesele cu detalii pretioase, de trenele regale si decolteurile spectaculoase. Noile rochii de mireasa inspira momente de dragoste intense, cand invaluite in magia iubirii, ne lasam purtate pe taramuri de magie, emotie si romantism. Siluetele sunt fermecatoare: rochiile printese cu volum si sirenele seducatoare sunt ‘imbracate’ in materiale fine, precum dantela, organza, tulle-ul nude si inovativul satin stretch, iar fiecare model este imbogatit cu decupaje si detalii tatuaj spectaculoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Magazinul BIEN SAVVY din Bucuresti va avea program prelungit pe durata targului Expomariage. Magazinul este situat pe BD. Cantemir nr. 2B, la 10 minute de JW Marriott, locatia Expomariage. Vino insotita de mama, nasa sau domnisoarele de onoare. Pentru ele am pregatit cea mai noua colectie de rochii de seara BIEN SAVVY, I Love…Me. Te asteptam pentru trei zile fabuloase, trei zile de rasfat cu rochii pretioase si feminine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri