7 Ianuarie 2016 publicat în Noutati 23 share-uri

De-a lungul timpul, toate ne-am confurntat cu parul uscat, deteriorat sau fire rebele care nu stau corect niciodata. Insa, de multe ori, uitam ca baza pentru un par sanatos sau pentru o coafura impecabila este modul in care uscam parul si mai ales cu ce tip de aparat ne uscam parul.

comunicat de presa

Un uscator de par conteaza la fel de mult ca si produsele pe care le folosim pentru intretinerea podoabei capilare. Il putem considera chiar indispensabil pentru ca pe langa functia de uscare, acesta poate sa indeplineasca si functia de coafare sau indreptare a parului.

Atunci cand ne usucam cu un uscator de par performant, primul mare beneficiu este ca ne ajuta sa castigam timp. Un al doilea aspect, deloc de neglijat, este faptul ca parul uscat cu uscatorul capata mai mult volum si e mai usor de aranjat. Iar o coafura cu volum este visul celor mai multe dintre noi.

Specialistii BaByliss Paris au o veste foarte buna pentru toate femeile are isi doresc un par sanatos si plin de volum, de acum pot avea mereu un par impecabil cu uscatorul de par Le Pro Digital 6000E, singurul aparat garantat pe viata ce permite o utilizare de pana la 10.000 de ore.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Caria dentară – ce este și cum se tratează

Le Pro Digital 6000E combina tehnologia cu ioni cu motorul de ultima generatie EC Digital si cu tehnologia Profile. Motorul EC Digital ofera o uscare ultra rapid, optima la o temperatura constanta de 70° C. Astfel, asigura cea mai buna protectie a parului fara sa compromita performanta tehnica fiind perfect pentru parul delicat.

Tehnologia Profile inseamna asocierea a cinci elemente a caror aerodinamica a fost special conceputa pentru a insoti fluxul mare de aer generat de catre motor. Turbina, motorul, carcasa, grilajul din fata si duza de concentrare sunt menite sa ofere cu siguranta cea mai buna experienta de uscare a parului.

Cu o viteza de maxim 208 km/h, uscatorul de la BaByliss Paris reduce timpul de uscare cu pana la 32%, iar debitul de aer este rapid si precis, cu suficienta putere pentru un styling impecabil si usor de realizat.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

O alta functie profesionala absolut necesara este butonul Cold air ce asigura un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat dupa coafare, pentru finisarea si fixarea coafurii. Le Pro Digital 6000E are de asemenea, doua setari de temperatura si doua de viteza, functie ionica si functie Turbo. Uscatorul este insotit de doua duze de concentrare (4 x 75 mm + 6 x 90 mm) si un difuzor, iar filtrul este detasabil fiind usor de intretinut.

Cu Le Pro Digital 6000E poti realiza look-uri minunate si poti obtine rezultate superbe pentru un par lucios si sanatos. Cu designul sau ergonomic, uscatorul de par Le Pro Digital 6000E este instrumentul perfect pentru uscare eficienta si protectie de top.

Uscatorul de par Le Pro Digital 6000E este disponibil in toate magazinele partenere, gasiti aici lista completa: https://www.babyliss-romania.ro/parteneri.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri