Perioada sarbatorilor este ocazia perfecta sa ai grija de partenerul tau. Dove Men+Care iti pune la dispozitie seturi cadou cu care sa il surprinzi si sa-i oferi ingrijire pentru un plus de putere.

comunicat de presa

Dove Men+Care Clean Comfort Bag

Gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort cu tehnologia Micro Moisture™ ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie deosebita de prospetime, gratie parfumului cu caracter lemnos, floral si citric. Formula inovatoare, cu agenti de curatare eficienti in combinatie cu agenti de ingrijire, hidrateaza in profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sanatoasa si mai puternica.Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute 48 de ore. Parfumul revigorant combina note de lamaie, mandarina, lavanda, menta, mosc si ambra. In plus, tehnologia unica, ce contine agenti de hidratare, protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.

Samponul Dove Men+Care Energy Boost fortifica firul de par si il ingrijeste in profunzime.

Setul Dove Men+Care Clean Comfort contine si o geanta pentru barbati cadou.

Dove Men+Care Extra Fresh Bag

Gelul de dus Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime si revigorare gratie agentilor de racorire si parfumului cu caracter citric si lemnos. Formula inovatoare, cu agenti de curatare eficienti in combinatie cu agenti de ingrijire, hidrateaza in profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sanatoasa si mai puternica.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei, pentru un plus de comfort si incredere, in orice moment al zilei. In plus, tehnologia cu ¼ agenti de hidratare protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.

Datorita formulei speciale, hidratante, sapunul Dove Men+Care nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite si ofera o senzatie de confort pielii, chiar si dupa barbierit, fiind recomandat atat pentru corp, cat si pentru fata.

Setul Dove Men+Care Extra Fresh include o geanta pentru barbati cadou.

Dove Men+Care Clean Comfort DUO

Gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort cu tehnologia Micro Moisture™ ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie deosebita de prospetime, gratie parfumului cu caracter lemnos, floral si citric. Formula inovatoare, cu agenti de curatare eficienti in combinatie cu agenti de ingrijire, hidrateaza in profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sanatoasa si mai puternica.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigura protectie antiperspiranta eficienta, iar formula cu ¼ agenti de hidratare protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.

Dove Men+Care Extra Fresh DUO

Gelul de dus Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime si revigorare gratie agentilor de racorire si parfumului cu caracter citric si lemnos. Formula inovatoare, cu agenti de curatare eficienti in combinatie cu agenti de ingrijire, hidrateaza in profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sanatoasa si mai puternica.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh iti asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei, pentru un plus de comfort si incredere in orice moment al zilei. In plus, tehnologia cu ¼ agenti de hidratare protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.

Dove Men+Care Hydration Balance DUO

Gelul de dus Dove Men+Care Hydration Balance cu tehnologia Micro Moisture™ ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime si revigorare gratie agentilor de racorire si parfumului proaspat. Formula inovatoare, cu agenti de curatare eficienti in combinatie cu agenti de ingrijire, hidrateaza in profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sanatoasa si mai puternica.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Invisible Dry ofera protectie antiperspiranta eficienta, fara urme albe pe 100 de culori, si ingrijire prin tehnologia cu ¼ agenti de hidratare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri