Pentru iubitorii rafinatelor produse de patiserie frantuzeasca, Paul a introdus in meniu colectia de Craciun, cu o gama variata de deserturi si cozonaci traditionali, in editie limitata. La acest final de an, fanii brandului se pot bucura de produse preparate dupa retete originale Paul, descoperind l’art de vivre a la francaise specific brutariilor.

comunicat de presa

Deserturile care se gasesc in gama de produse de Craciun de la Paul sunt: Buche Roulee Chocolat (tort din spuma de ciocolata, biscuiti, migdale, ciocolata), Buche Roulee Cafee Nougatine (tort cu crema de cafea, biscuiti si nuga), Galette frangipane (prajitura cu crema de migdale, ce ascunde in interior o jucarie de portelan), St. Nicholas (briosa cu glazura de ciocolata, decorata cu cereale din ciocolata), Bande Charlotteaux framboises (tort din piscoturi, crema de vanilie, zmeura), Buche chalet (tort din spuma de ciocolata, biscuiti cu migdale, alune si praline), Buche Framboises Nougat (tort din spuma de zmeura, nuca de cocos, nuga si zmeura), Macarons pain d’epices (specialitate din spuma de migdale si turta dulce), Bonhomme neige brioche (briosa cu glazura de ciocolata alba), Entremet Praline Chocolat (tort din ciocolata, praline si biscuiti), Brioche sucre chocolat (briosa cu ciocolata), Sucette renne chocolat (Acadele din ciocolata cu lapte) si alte surprize savuroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

In gama de cozonaci se afla sortimentele cu nuca si amarene, nuca si portocale, nuca si stafide.

„Ca in fiecare an, acordam o atentie deosebita produselor destinate Craciunului, fiind unul dintre cele mai importante evenimente din viata romanilor. Fanii Paul vor avea ocazia sa descopere armonia desavarsita a aromelor specifice sarbatorilor de iarna, asa cum numai experienta de peste 125 de ani a brutariilor Paul o poate crea”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Gama de produse destinate sarbatorilor este disponibila in toate brutariile Paul din Bucuresti, in perioada 3 decembrie 2015 - 7 ianuarie 2016.

Pentru mai multe detalii despre oferta Paul, clientii pot accesa paginile de Facebook si Instagram si, de asemenea, sunt invitati in brutariile din Bucuresti si Ploiesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri