Intotdeauna am sustinut ca exista trei mari vectori importanti atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti perfecte: meniul, muzica si sala de bal.

comunicat de presa

1. Restaurantul de nunta

Inainte de toate, trebuie sa gasesti locul in care va avea loc petrecerea. Acesta trebuie ales pe masura asteptarilor tale si trebuie, asa cum se intampla in Le Chateau, sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate. Multe dintre viitoarele mirese viseaza la acest eveniment din copilarie si bineinteles, fiecare scenariu are un dram dintr-o poveste. Tocmai de aceea, Le Chateau este special conceput sa intruchipeze scena perfecta pentru desfasurarea povestii de dragoste si astfel s-a nascut castelul din inima orasului care isi va deschide portile sub porunca pentru a-si primi printesa imbracata intr-o rochie spectaculoasa.

Le Chateau este indubitabil mai mult decat un restaurant de nunta. Le Chateau este locul in care visul tau va prinde contur si se va transforma dupa dorintele tale. Incaperile somptuoase si spatiile deschise iti stau la dispozitie iar echipa de profesionisti este gata oricand sa iti indeplineasca asteptarile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Apivita România a marcat un nou început

2. Ce trebuie sa contina un meniu de nunta?

Meniul perfect de nunta trebuie sa imbine o structura traditionala cu preparatele spectaculoase, asa cum le va oferi maestrul bucatar Cristian Oprea, parte a echipei Le Chateau. Un meniu pentru nunta trebuie ales in functie de mai multe criterii. Eu as recomanda o gustare sau antreu fusion in care vechiul sa se imbine cu noul. Ca si recomandare, cred ca nu ar trebui sa lipseasca traditionalele sarmalele, dupa care un sorbetto de lime cu gin, iar la fel principal as merge pe un preparat indraznet, gen surf & turf (vita cu scoici Saint-Jacques), muschiulet de miel sau muschiulet de caprioara, spune Cristi.

Este foarte important sa stabilesti exact din timp ce anume iti doresti. Atunci cand iti alegi meniul de nunta, trebuie sa tii de cont de anotimpul in care va avea loc ceremonia, de tematica si, inainte de toate, de gusturile voastre, bineinteles. De altfel, acesta este cel mai important criteriu in optarea pentru meniul de nunta. Este petrecerea dedicata povestii voastre de dragoste si cele care primeaza sunt dorintele voastre.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Chiar si asa, daca printre invitatii tai se numara persoane care au o alergie severa la un anumit grup de alimente sau sunt nevoite sa urmeze o dieta foarte stricta, e bine sa comunici devreme acest lucru si vei fi pregatita astfel pentru a face fata oricarei situatii.

Cu siguranta toata lumea s-a saturat de barcuta de rosie umpluta cu branza, jumatatea de castravete si cele 3 masline oferite la cele mai multe dintre nuntile romanesti. Tocmai de aceea, echipa Le Chateau iti pune la dispozitie echipa de profesionisti intr-ale bucatariei care stiu sa invaluie papilele gustative ale invitatilor tai cu preparate ca foie gras cu dulceata de salote, tartar de somon cu crema de mangosau halibut invelit in prosciutto cu garnitura de risotto nero di sepia.

Bautura este la fel de importanta si trebuie sa te asiguri ca vei pune la dispozitia oaspetilor nu doar licori tari, spirtoase, ci si vin rosu, alb si roze, sucuri naturale sau carbogazoase si, evident, apa plata si minerala.

Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

In ultimii ani, si la noi au inceput sa fie indragite candy bars, zonele special amenajate cu dulciuri. Aici poti aseza strategic toate prajiturile, prajiturele si zaharicalele tale preferate. Mai mult de atat, daca vrei sa iti surpinzi oaspetii cu totul, poti aduce pentru cateva ore o masina care face vata de zahar.

3. Muzica

Orice s-ar intampla, muzica si sonorizarea pot schimba complet povestea unei nunti. Si pentru ca basmul tau trebuie sa aiba o coloana sonora impecabila, echipa Le Chateau iti pune la dispozitie echipamente complete de sonorizare si lumini. Insa punctul forte cu care noi ne mandrim este scena ampla pe care o punem la dispozitia trupei aleasa de tine pentru a completa atmosfera magica a acestei seri speciale din viata ta.

Va asteptam sa ne vizitati in inima orasului pentru a va dezvalui toate facilitatile oferite de Le Chateau!
Echipa Le Chateau

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

www.le-chateau.ro
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri