(P) Vedetele au urmarit in avanpremiera „Big Eyes”

12:02, 13 Februarie 2015 publicat în Noutati

Adina Galupa, Bianca Ionita, Eli Roman, Ioana Silistraru, Irina Mohora, Camelia Capitanu, Irina Cordoneanu, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, Petre Fumuru, Valentin Butnaru, Andreea Apetre, Ramona Naca, Vladimir Draghia au participat la evenimentul de lansare a filmului „BIG EYES: FERESTRELE SUFLETULUI”.

Comunicat de presa

Filmul spune povestea scandaloasa a uneia dintre cele mai mari fraude din istoria artei. La sfarsitul anilor ’50 – inceputul anilor ’60, pictorul Walter Keane (Christoph Waltz) a atins un succes de neimaginat, revolutionand comercializarea artei cu picturile sale enigmatice ale unor fiinte plapande cu ochi mari. Adevarul straniu si socant este descoperit pana la urma: lucrarile lui Walter nu fusesera create de fapt de el, ci de sotia sa, Margaret (Amy Adams, castigatoare a unui Glob de Aur pentru acest rol).

Citeste si:
Oamenii care schimba lumea: 7 semne ale adultilor indigo
Oamenii care schimba lumea: 7...

O povestea mult prea incredibila pentru a fi fictiune, filmul „Ferestrele sufletului” se concentreaza pe momentul in care Margaret descopera artistul din ea, succesul extraordinar al picturilor ei, precum si relatia ei tumultoasa cu sotul sau, care capatase faima internationala, asumandu-si munca ei.

Filmul „Big Eyes / Ferestrele sufletului” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 20 februarie 2015.

Trailerul filmului: https://www.youtube.com/watch?v=QR-Kwlpznvc


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri