Astor lanseaza noile farduri de pleoape EyeArtist ColorWaves: o colectie de culori intense, de lunga durata cu un finish mat & stralucitor 3D

Comunicat de presa

Fa valuri cu un machiaj al ochilor in tendintele actuale! Astor lanseaza fardurile de pleoape EyeArtist Color Waves, o colectie de nuante de impact care dureaza timp indelungat. Descopera nuante super pigmentate cu o textura fina pentru un machiaj multi-dimensional care dureaza ore. Privirea ta va deveni mai intensa!

• Colectia super-stilata aduce 20 de nuante elegante – de la griuri reci pana la nuante calde, cu un finish stralucitor pentru un efect intens de luminozitate.
• Din februarie 2015, ai ocazia sa alegi dintr-o noua gama cu sase nuante smoky si nude, de aceasta data cu o textura mata.

Culori intense care atrag privirile

Make-up artistii stiu ca nu toate fardurile de pleoape sunt la fel. EyeArtist Color Waves sunt testate de oftalmologi si ofera nuante bogate, multitonale, ce iti vor permite sa creezi look-uri care sa iasa in evidenta.
• Texturile delicate si cremoase au o concentratie ridicata de pigmenti puri pentru a obtine o culoare intensa, cu aspect 3D care rezista in timp.
• O singura aplicare este suficienta pentru o acoperire uniforma... dar nuantele pe care le poti combina cu usurinta ajuta la crearea mai multor look-uri distincte. Adauga mai multe straturi pentru o privire mai intensa si aplica-le cu o pensula umeda pentru un impact care sa impresioneze.
• Culoare de durata, care nu se intinde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Heidi Klum, consilier artistic Astor, s-a indragostit de nuantele vibrante ale fardurilor de pleoape. ,,Scoate in evidenta frumusetea ochilor tai cu fardurile de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves. Culorile pigmentate sunt atat de intense si au o textura multi-dimensionala de la prima aplicare, ajutand la crearea unui efect wow. Pentru un look care poate fi purtat pe timpul zilei, imi place sa aplic nuantele uscate. Apoi, pentru seara, folosesc o pensula umeda pentru a crea un impact puternic.”

Heidi adauga: “Atunci cand obtin un look puternic, nu vreau ca nuantele sa se intinda sau sa paleasca. Noul fard de pleoape EyeArtist ColorWaves de la Astor este solutia. Cu o singura aplicare, nuantele intense ofera culoare cu aspect 3D, care rezista ore intregi fara a se risipi.”

O paleta de culori pentru fashioniste

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Astor a creat o paleta de culori cu adevarat trendy si in acelasi timp foarte usor de abordat – amesteca si potriveste nuantele si fii propriul tau eye artist.

Descopera o varietate de nuante sidefate, care iti ofera o stralucire subtila, dar sofisticata.
A doua colectie de culori EyeArtist ColorWaves are o textura mata, pentru un finish cu aspect catifelat.

Heidi explica: ”Fardul de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves vine intr-o multitudine de culori in tendinte, de la griuri aprinse la unele calme, aurii, pana la nuante de albastru intens, violet si verde, ca sa te poti juca in timp ce creezi o multime de look-uri. Aplica o nuanta intensa pe intreaga pleoapa si sub genele inferioare ca sa obtii un look indraznet, contemporan. Mai mult, poti folosi doua sau trei culori in acelasi ton pentru estomparea treptata a culorii. Ai un curcubeu de posibilitati!

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Un design captivant

Design-ul ultra-elegant al fardului de pleoape EyeArtist ColorWaves va atrage toate privirile. Capacul negru, atractiv, are o portiune transparenta care dezvaluie culoarea intensa din interior. Fardul este modelat intr-un design complex in 3D, sub forma de valuri, scotand in evidenta nuantele bogate si oferind fardului un look pretios. Ca un extra-detaliu, logo-ul Astor in nuanta aurie completeaza design-ul pe capac.
Discutand despre design-ul produsului, Heidi spune: ”Cine poate rezista infatisarii fardului Astor EyeArtist ColorWaves? Pudra este ingenios dispusa sub forma de valuri. Daca il vezi, vei dori cu siguranta sa il ai!”

Ochii lui Heidi provoaca euforie

Cu un look irezsitibil, Heidi este vedeta in reclamele pentru EyeArtist ColorWaves. Zambind, cu ochii inchisi, pentru a dezvalui pleoapele fardate in tonuri superbe de verde si auriu, Heidi pare prinsa intr-o aura de incantare.
Indrazneste sa intorci priviri datorita ochilor tai. Invata sa te joci cu nuantele intense ale fardului de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves. Traieste-ti frumusetea!

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Heidi Klum adauga:
”Vrei sa lasi o impresie puternica? Contureaza-ti ochii cu un fard de pleoape super-pigmentat. Noua colectie de farduri de la Astor, EyeArtist ColorWaves, ofera o paleta de culori bogate, care atrag atentia. M-am indragostit de nuantele neutre, care dau o stralucire subtila pentru un efect pretios.
Iubesc textura catifelata si cremoasa a fardului Color Waves. Culoarea se distribuie usor si e perfecta pentru a fi purtata intreaga zi.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri