9 Ianuarie 2015 publicat în Noutati 2 share-uri

Din 12 ianuarie, intra-ti in forma si descopera echipamentele si aparatele pentru fitness de la Lidl. Tonifiaza-ti musculatura, modeleaza-ti diferite zone ale corpului sau scapa de kilogramele in plus, facand exercitii fizice cu aparatele marca Crivit. Tot la Lidl, doamnele vor gasi si echipamente adecvate si de calitate pentru antrenamentele sportive.

Comunicat de presa

De cele mai multe ori se intampla ca dupa sarbatori sa te alegi cu cateva kilograme in plus. Nu este nevoie sa tii cure drastice de slabire pentru a-ti intra in forma. Exercitiile fizice si o dieta echilibrata te vor ajuta sa ajungi la greutatea dorita. Daca nu ai timp sa mergi la sala sau iti place sa ai mereu la indemana aparate de fitness, acum este momentul sa te bucuri de oferta Lidl. Iti poti amenaja un mic colt pentru antrenamentele sportive chiar la tine acasa.

Alege un Swing stepper (199 lei) care sa te ajute sa iti antrenezi musculatura picioarelor, soldurilor, posteriorului si trunchiului. Acesta include benzi din latex cu trei niveluri de rezistenta si un monitor LCD cu indicator digital pentru consumul de calorii, timp de antrenare si numarul pasilor. Pentru intarirea eficienta a musculaturii abdomenului si trunchiului, poti alege un aparat de fitness pentru abdomen (59.99 lei), iar pentru brate si spate, bara pentru tractiuni (44.99 lei). De asemenea, o minge pentru gimnastica (34.99 lei) este perfecta pentru exercitii de echilibru si antrenarea grupelor de muschi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Pe langa acestea, un covoras de fitness (29.99 lei) si un set de greutati de fitness (49.99 lei) sunt foarte utile pentru un antrenament eficient. Nu uita nici de echipamentul de sport care trebuie ales corect, astfel incat sa te simti confortabil cand faci exercitii. Bustiera sport (29.99 lei) si pantalonii welness (34.99 lei), de dama, ambele marca Crivit, pot fi alegerile potrivite.

Pe locuri, fii gata, vino la Lidl si da startul antrenamentelor sportive!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri