Asa cum ti-am promis, Always lanseaza programul „5 Zile Fara Griji”, un material amplu, redactat de experti Always si specialisti cu renume, despre alegerile corecte care ne pot face viata mai usoara, mai linistita, in zilele delicate.

Comunicat de presa

Acesta poate fi descarcat si rasfoit cu usurinta pe pagina de Facebook NoiFetele.

Daca anul trecut construiam „Ghidul femeii active”, adresand o serie de prejudecati, mituri si capcane psihologice, incercand sa informam cat mai corect si mai complet femeile cu privire la sanatatea si feminitatea lor, anul acesta am incercat ceva nou; venim inca o data in intampinarea femeilor prin acest program, un ansamblu de activitati si experiente care sa le incurajeze starea de sanatate, frumusetea si buna dispozitie in zilele delicate. De la nutritie, la dezvoltare personala, de la igiena intima la ingrijirea pielii, am cautat cele mai potrivite recomandari si cele mai eficiente strategii pentru ca femeile sa se simta cu adevarat bine in zilele delicate. Sigur ca programul poate fi replicat cu usurinta si in zilele obisnuite pentru ca – nu-i asa? – oricand putem face alegeri corecte care sa ne faca viata mai usoara si mai frumoasa.

La redactarea programului au contribuit Oana Cuzino, ambasadorul campaniei, Mihaela Bilic, medic dermatolog, Laura Cosoi, artista, Alis Anagnostakis, coach si trainer, Dana Paraschiv, medic ginecolog, Daniela Iliescu, fitness trainer, si Alina Cascaval, medic dermatolog.

Te invitam sa rasfoiesti programul Always „5 Zile Fara Griji” si sa te bucuri cu adevarat de fiecare zi din viata ta.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri