Perioada sarbatorilor de iarna se apropie, iar pregatirile sunt deja in toi: de la finalizarea activitatilor la birou, la cumpararea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau gasirea tinutei perfecte pentru petrecerile de sfarsit de an. Pregatirile pentru sezonul festiv cer o organizare eficienta, pentru a te putea bucura de ceea ce conteaza cu adevarat - un Craciun relaxat, alaturi de cei dragi. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de un instrument care sa ne ajute sa fim mai eficienti, intr-un mod smart si creativ.

Comunicat de presa

Samsung Galaxy Note 4 continua seria telefoanelor din gama Note, caracterizate atat prin multitasking, cat si prin creativitate, fiind smartphone-ul perfect in perioada aglomerata a sarbatorilor, ajutandu-ne sa ordonam toate sarcinile.

S Pen si S Note pentru notite luate la timp

In perioada sarbatorilor, cand printre activitatile noastre se afla si lungi liste de cumparaturi, de la cadouri pana la decoratiuni si tinute pentru petreceri, este esential sa ne putem lua notite simplu si rapid oriunde ne-am afla. De multe ori se intampla sa nu avem la indemana agenda sau sa ne notam ideile in diverse locuri, iar in final sa pierdem informatia care ne interesa.

De aceea, S Pen-ul care insoteste Note 4 a fost creat pentru a-ti putea lua notite in orice moment. Cu S Pen iti vei putea face lista de cumparaturi chiar in drum spre birou sau spre magazine si nu vei pierde nicio idee.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Multi Window pentru multitasking din mers

Cum ar fi ca atunci cand esti la cumparaturi sa poti face mai multe lucruri deodata? Sa poti cauta pe internet o piesa vestimentara care ti-a placut si, imediat, sa o poti decupa si trimite prin email unei prietene? Datorita functiei Multi Window poti deschide doua aplicatii simultan pe ecranul telefonului, iar cu Pop-up View beneficiezi de mai multa libertate de miscare, poti repozitiona si redimensiona aplicatiile si paginile deschise pentru a naviga mai usor intre ele. Cu functia Smart Select, poti aduna continut din diverse locuri si sa-l trimiti cu usurinta prin email. Astfel, este mult mai simplu sa gasesti informatiile dorite pe internet, sa decupezi ceea ce te intereseaza si sa le impartasesti prin email cu cei dragi.

Transforma imaginile in notite cu Snap Note

In fuga dupa cadourile sau outfit-urile perfecte, iti poti gasi inspiratia rasfoind o revista sau chiar din mers, privind un afis. Cu Galaxy Note 4 poti fotografia imagini sau notite si, cu ajutorul Snap Note, sa le transformi din format analog in format digital. Practic, poti elimina elementele care nu te intereseaza si pastra doar ceea ce doresti in imagine si chiar poti adauga notite cu S Pen-ul, pentru a da frau liber creativitati.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

„Astazi, avem in egala masura responsabilitati fata de familie si prieteni, fata de cariera si, nu in ultimul rand, fata de noi insene. Traim intr-un ritm alert, suntem multi-tasking. Tehnologia de ultima generatie, pe care o regasim acum in noul Galaxy Note 4, ne ofera confortul de a face fata tuturor acestor roluri, atat in mod eficient, cat si in mod creativ. Tot ceea ce o inspira ca femeie, ca mama, ca partenera sau ca profesionist poate fi adunat intr-un singur loc si gestionat in functie de interese, de la intocmirea unei simple liste de cumparaturi, pana la dezvoltarea unei tinute pentru un party de familie sau chiar un plan de vacanta”, a declarat Andrada Crangus, fondator Stylish Mom.

Functiile specifice de multitasking ale noului Galaxy Note 4 sunt completate de experienta de vizionare oferita de ecranul Super AMOLED de 5,7 inci, care creste lizibilitatea unui text sau a unei imagini cu pana la 25% fata de predecesorul sau.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Pentru a te mentine in forma, functia S Health iti vine in ajutor, oferindu-ti instrumente eficiente de fitness, cum ar fi pedometrul, istoricul dietelor, un senzor pentru masurarea ritmului cardiac, al nivelului de stres sau al razelor UV.

Galaxy Note 4 este partenerul ideal, care iti va fi zilnic alaturi pentru a-ti organiza mai usor activitatile zilnice si pentru a castiga mai mult timp pentru tine si cei dragi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri