In perioada 15-20 decembrie a.c., Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele BT Victoria (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 6), Bucur - Obor (Sos. Mihai Bravu nr. 10), Pantelimon (Sos. Pantelimon nr. 328), Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22, bl. C15), Unirii (P-ta Alba-Iulia nr.2, bl. I1) si Agentia Universitate (B-dul Regina Elisabeta nr. 16) din Bucuresti, va veni Mos Craciun, alaturi de Craciunita si de Elf.

Comunicat de presa

In fiecare zi, cate o locatie dintre cele mentionate se transforma intr-o destinatie de poveste, unde copiii il pot intalni, langa brad, chiar pe Mos Craciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregatit un cadou-surpriza.

Dans, muzica si pictura alaturi de Mos Craciun, Elf dansator si Craciunita

Anul acesta, povestile devin realitate, magia transformand sediile BT in spatii ale copilariei, ale jocului si ale povestilor spuse langa brad. In asteptarea Mosului, Elf si Craciunita vor anima atmosfera cu jocuri de iarna, dans si voie buna. Copiii vor avea ocazia sa confectioneze podoabe pentru bradul BT, in cadrul atelierelor de arts&crafts. Fiecare sucursala va gazdui, de asemenea, o zona dedicata jocului si creativitatii. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictati pe fata sau pe manute, de catre Craciunita. Cadourile oferite sunt din partea Bancii Transilvania si a partenerului sau, Metropolitan Life.

Sucursalele BT, pregatite pentru distractie

Mos Craciun va veni, pe rand si in zile diferite, in una dintre cele 5 sucursale BT Victoria, Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii sau in Agentia Universitate. In celelalte 5 destinatii care fac parte din caravana, atunci cand Mosul este intr-un alt sediu BT, banca a pregatit o surpriza pentru copilasi, asa incat vor fi intampinati de o mascota: Maimutica, Leul, Dinozaurul, Catelul Snoopy sau de Craciunita.

Programul evenimentelor

15 decembrie - 19 decembrie a.c.:
- 14:00-17:00 – Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Victoria (15 decembrie), Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) si Agentia Universitate (19 decembrie).
- 13:00-17:00 – mascotele BT, Metropolitan Life si Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in celelalte 5 sedii in care nu vine Mos Craciun in ziua respectiva.
Sambata, 20 decembrie a.c.:
- 9:30 - 12:30 - Mos Craciun, Elf si Craciunita vin in sucursala Unirii.
- 9:00 - 12:30 - mascotele BT, Metropolitan Life sau Craciunita asteapta copiii la masuta creativa, in sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon si Militari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri