12:11, 13 Noiembrie 2014 publicat în Noutati

De 85 de ani, Domestos ajuta familiile de pretutindeni sa traiasca intr-un mediu perfect curat si igienizat, avand astfel o viata mai buna.

Comunicat de presa

Domestos crede ca regulile de igiena si curatenie trebuie respectate cu strictete, pentru sanatatea ta si a familiei tale. Acestea sunt la fel de importante atat acasa, cat si la serviciu sau la scoala, pentru ca nu e loc de compromisuri cand vrem sa traim sanatos si sa ii protejam pe cei dragi. Ca un adevarat expert in igiena, Domestos iti sare in ajutor nu doar cu cele mai bune produse, dar si cu sfaturi simplu de urmat pentru a avea o casa cu adevarat curata.

Citeste si:
5 sfaturi privind alegerea servetelelor umede pentru bebelusi
5 sfaturi privind alegerea...

Domestos lanseaza campania ,,Domestos sustine igiena de 10’’, prin care isi doreste sa informeze consumatorii despre normele unei igiene adecvate si importanta acesteia pentru sanatate. Campania va fi promovata prin intermediul sitelui oficial de brand www.domestos.ro, cu o sectiune dedicata, prin intermediul platformei sociale Facebook si printr-un spot dedicat. Insemnele campaniei se regasesc si pe pachetele promotionale Cif si Domestos, disponibile in perioada 1 octombrie – 31 noiembrie.
 

Citeste si:
Vânzările produselor de curățenie din portofoliul Farmec se...
Vânzările produselor de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri