13 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 9 share-uri

O aparitie perfecta necesita o ingrijire speciala a parului! Cele mai multe femei stiu ca pentru a se bucura de un par sanatos si plin de stralucire este indicat sa adopte un regim de produse care se adreseaza fiecarui tip de par si cerintelor sale specifice! Amway prezinta spray-ul pentru finisare SATINIQUE: produsul perfect pentru o fixare medie a coafurii! Inspirat din stilul de viata activ al femeilor, spray-ul pentru finisare actioneaza rapid, iar rezultatul nu se lasa asteptat.

Comunicat de presa

Noul produs SATINIQUE contine un amestec special de polimeri pentru coafare si agenti de ingrijire delicati pentru o sustinere maxima a coafurii pe durata intregii zile!

Formula usoara, nu incarca parul si aranjeaza firele rebele
Spray-ul pentru finisare SATINIQUE prezinta o formula usoara, care nu lasa urme pe par, nu este lipicioasa si nu ingreuneaza parul. Spray-ul fin pentru finisare contine un amestec special de polimeri pentru coafare si agenti de ingrijire delicati pentru o sustinere maxima si o senzatie placuta la atingere.
Perfect pentru a finaliza coafura si a tine sub control firele rebele, spray-ul SATINIQUE confera un aspect ingrijit, lasand parul catifelat si stralucitor.

Control pe durata intregii zile si senzatie placuta la atingere
Noul spray de finisare SATINIQUE este un produs suficient de delicat pentru a putea fi utilizat de mai multe ori pe zi. Rezista 24 de ore, in conditii de umiditate, caldura si activitate, actionand impotriva incretirii parului, chiar daca se modifica gradul de umiditate.
Aplicarea spray-ului de finisare printr-o simpla pulverizare confera sustinere si control pentru obtinerea unei coafuri perfecte, pe care orice femeie si-o doreste! Spray-ul SATINIQUE este un produs grozav care iti lasa parul catifelat si stralucitor pe parcursul intregii zile, fiind recomandat pentru toate tipurile de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Mod de intrebuintare
Spray-ul pentru finisare este suficient de delicat pentru a putea fi utlizat de mai multe ori pe zi. Specialistii SATINIQUE recomanda aplicarea acestuia dupa coafare, prin pulverizarea pe parul uscat de la o distanta de 20-30 de centimetri.
Un par frumos are puterea de a va face sa va simtiti minunat, iar acum nimic nu este mai simplu: noul spray de finisare SATINIQUE este produsul perfect care completeaza colectia SATINIQUE™, exclusiv de la Amway, gama revolutionara, destinata ingrijirii si stilizarii parului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri