Sosirea Paharelor Rosii in cafenele este un semn sigur pentru clienții Starbucks ca sezonul sarbatorilor de iarna se apropie cu repeziciune. In acest an, fanii Paharelor Rosii vor avea in mainile lor bauturile de sarbatoare preferate incepand cu 6 noiembrie si vor putea alege dintre cele mai noi bauturi: Starbucks Gingerbread Latte, Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate, precum si mereu preferatul Toffee Nut Latte.

Starbucks Toffee Nut Latte
Starbucks Toffee Nut Latte este cunoscut pentru sentimentul de sarbatoare pe care il starneste. Acest Pahar Rosu combina bogata aroma untoasa a caramelului dulce cu Espresso Starbucks prajit, provenit din comerțul echitabil 100% , si cu spuma de lapte catifelata. Mai apoi este acoperita cu frisca si presarata cu toffee nut, devenind astfel bautura perfecta de sarbatoare.

Starbucks Gingerbread Latte
Acest sortiment favorit din seria de Pahare Rosii Starbucks a fost descris ca fiind „Craciunul intr-o cana”. Gingerbread Latte combina gustul si aroma biscuitului de turta dulce proapat copt cu Espresso Starbucks prajit, provenit din comerțul echitabil 100%, si cu spuma de lapte catifelata, acoperita cu frisca si presarata cu nucsoara.

Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate
Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate este cea mai noua apariție in Paharele Rosii de anul acesta. Facuta prin combinarea ciocolatei calde clasice Starbucks cu sirop de migdale si apoi presarata cu topping spiralat de ciocolata, miere si mocha fina, aceasta bautura este perfecta pentru a fi savurata impreuna cu prietenii in zilele racoroase de iarna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Alege o varianta usoara
Pentru a alege versiunile mai usoare ale bauturilor Paharelor Rosii Starbucks, incearca-le cu lapte degresat si renunța la frisca.

Starbucks Christmas Blend
Daca esti in cautarea cafelei perfecte de care sa te bucuri acasa in perioada sarbatorilor de iarna, asigura-te ca ai ales o punga de cafea Starbucks Christmas Blend, care poate fi macinata gratis in cafenea. De la lansarea din 1985, Christmas Blend a devenit una dintre cele mai populare cafele din intreaga gama cu bob intreg Starbucks. Notele dulci, picante ale acestei cafele combina vioiciunea cafelelor din superba America Latina cu gingasia catifelata a celor din Asia-Pacific si vechimea boabelor de cafea din Sumatra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri