Olympus isi extinde gama de lactate bio si lanseaza in premiera pentru Romania laptele bio de consum produs local.

Comunicat de presa

Lansarea Olympus Lapte Bio de Consum vine ca urmare a cererii inregistrate pe segmentul produselor organice in Romania. Destinat in exclusivitate pietei interne, laptele bio de consum se adauga gamei Olympus care in prezent cuprinde kefir si iaurt.

"Am fost incurajati de raspunsul consumatorilor ca urmare a lansarii primelor noastre produse bio si continuam sa lansam sortimente noi de lactate pe acest segment. Am depasit deja estimarile initiale de crestere de 10% pe an pe segmentul bio, iar strategia noastra ia in calcul aducerea pe masa consumatorilor a acelor produse de calitate exceptionala, care sa ii determine sa opteze pentru o alimentatie sanatoasa", a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

Olympus Lapte Bio de Consum contine 3,5% grasime si este distribuit in cele mai mari supermarketuri si hipermarketuri din toata tara. Laptele este produs in cadrul fermelor ecologice atent selectionate, in baza regulilor privind sistemul de inspectie si certificare bio stabilite de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Produsul este certificat de catre organizatia de certificare ecologica Austria Bio Garantie, ceea ce reprezinta o garantie a faptului ca laptele Olympus parcurge un proces riguros de productie, de la momentul colectarii pana la momentul obtinerii produsului finit.

La nivel de grup, Olympus a adoptat cele mai stricte standarde in asigurarea calitatii si detine numeroase certificari in acest sens, precum ISO 22000:2005, BRC, IFS. Grupul colaboreaza, de asemenea, cu diverse institutii internationale, laboratoare independente si universitati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri