Sun Wave Pharma, lider in producerea de suplimente naturale, vine vara aceasta in intampinarea iubitorilor de soare cu un produs inovator, inspirat din natura, Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance.

Comunicat de presa

Pe langa efectele benefice pe care soarele le are asupra organismului, este important sa cunoastem si sa intelegem riscurile pe care ni le asumam atunci cand ne expunem radiatiilor solare. Studiile arata ca radiatiile ultraviolete si expunerea pe termen lung la soare, fara luarea unor masuri de protectie, sunt principalii factori care duc la iritarea pielii si pot avea efecte nocive asupra acesteia.

Tot studiile trag un semnal de alarma asupra numarului mare de cazuri de cancer de piele corelat cu expunerea la radiatiile solare.

Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance asigura protectie ridicata impotriva arsurilor solare, previne imbatranirea prematura a pielii si scade riscul alergiilor solare. Produsul este testat dermatologic, non acneic, fara parfum, parabeni si coloranti artificiali.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance, este un produs natural ce poate fi folosit atat pentru fata, cat si pentru corp, atat de catre adulti, cat si de catre copii incepand cu varsta de 2 ani.

Lotiunea are in compozitie:
• extract de Withania somnifera
• extract de Henna (Lawsonia inermis)
• extract de Terminalia arjuna

Atat Withania somnifera, cat si extractul de Henna, sunt plante des folosite in medicina indiana, remarcandu-se prin proprietatile antimicrobiene, analgezice, antiinflamatorii, avand atat proprietati antioxidante cat si capacitatea de a elimina radicalii liberi. La fel de uzitat in medicina indiana este si Extractul de Terminalia Arjuna, recunoscut pentru proprietatile sale racoritoare, astringente, tonice si de imbunatatire a circulatiei sangvine. Aceste trei ingrediente din compozitia lotiunii cu factor de protectie solara SPF40 de la Sun Renaissance, dau garantia unui produs hidratant si hranitor, o sursa 100% naturala de energie pentru piele pe timpul verii.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Un alt produs vedeta in sezonul de vara din gama Sun Renaissance – Herbal Cosmetics este Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor. Indiferent daca sunt expuse sau nu la soare, calcaiele au si ele nevoie de hidratare. Soarele si nisipul fierbinte sunt principalii dusmani ai pielii calcaielor. Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor are in compozitie extract de Calotropis procera, extract de Berberis aristata, extract de Holostemma ada-kodien, extract de Rubia cordifolia, extract de Saxifraga granulata si extract de schinduf (Trigonella foenum-graecum), plante ce ofera pielii calcaielor confort sporit, fara iritatii sau bataturi.

Cele doua produse fac parte din gama de produse naturale dedicate ingrijirii de la Sun Renaissance - Herbal Cosmetics. Gama Sun Renaissance - Herbal Cosmetics cuprinde 9 produse de ingijire: Lotiune Demachianta, Lotiune Tonica, Lotiune Hidratanta, Crema de Fata, Gel Anti-Cearcan, Scrub de Fata, Masca de Fata si cele doua produse de sezon, Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor si lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 - toate inspirate din natura!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri