Procesul de epilare este adesea anevoios, trebuie repetat frecvent si uneori este dureros, insa ne dorim sa avem o piele fina si un aspect ingrijit cat mai mult timp. Solutia inovatoare vine de la Inhibitif, o gama revolutionara de produse din Marea Britanie care incetineste cresterea parului nedorit si reduce vizibil densitatea si grosimea acestuia.

Comunicat de presa

Produsele Inhibitif nu sunt produse epilatoare, ci se aplica pe pielea deja epilata, actionand direct asupra folicului pilos, incetinind astfel cresterea firului de par.
Gama Inhibitif contine produse cu formule speciale pentru fiecare zona cu probleme. Serumul pentru fata are o concentratie ridicata si se aplica de doua ori pe zi, ca si o rutina de infrumusetare, fara a irita pielea. Cele doua deodorante, unul fara parfum, iar celalalt cu aroma proaspata si energizanta, sunt ideale pentru zona axilei si nu contin aluminiu, fiind foarte usor tolerate. Tot din aceasta linie mai fac parte si serumul pentru corp si cel pentru zona intima.

Tratamentul Inhibitif dureaza 8 saptamani (cu doua aplicari pe zi), iar dupa aceasta perioada este indicat sa se aplice de 3 ori pe saptamana pentru mentinerea rezultatelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Indiferent de zona careia ii sunt destinate, produsele Inhibitif sunt simplu de folosit, se aplica usor, au un parfum foarte discret si nu irita pielea, datorita bazei delicate de penetrare care contine Aloe Vera.

Rezultatelor folosirii Inhibitif sunt uimitoare, astfel ca firele de par nedorite vor deveni aproape invizibile dupa numai 8 saptamani, scazand considerabil frecventa epilarilor, iar pielea isi mentine textura catifelata timp indelungat.

Produsele Inhibitif sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net selectionate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri