Porneste intr-o calatorie prin bucataria greceasca, vizitand din 7 iulie magazinele Lidl. Chiar daca nu vei ajunge in Grecia in aceasta vara, atmosfera de vacanta si savuroasele preparate grecesti de la Lidl te vor face sa te simti mai aproape de Halkidiki, Thassos, Corfu sau Creta.

Comunicat de presa

Bucataria greceasca este vestita pentru mancarurile gustoase si diversificate, precum si pentru ingredientul principal intalnit aproape in orice reteta traditionala – uleiul de masline. Daca ti-ai petrecut deja cel putin o vara pe plajele grecesti, atunci stii ca o seara la taverna se transforma intr-un adevarat festin culinar de la care nu lipseste Ouzo (26.99 lei), salata tzatziki (3.99 lei) sau baclavaua (14.99 lei).

O cina in Grecia se poate prelungi pana tarziu in noapte, servirea mesei fiind un bun prilej de socializare. Asa ca, daca pregatesti o petrecere greceasca pentru prieteni si familie, asigura-te ca vei servi multe specialitati traditionale, pe care invitatii sa le savureze pe parcursul intregii seri. Aperitivele in stil grecesc (7.99 lei), cubuletele de branza in ulei (7.99 lei), rulourile din carne, umplute cu branza (19.99 lei) si foietajul cu susan, umplut cu branza feta (11.99 lei) nu trebuie sa lipseasca de pe masa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Daca vrei sa experimentezi o calatorie culinara pe taramul zeilor, maslinele verzi fara samburi (19.99 lei), pasta greceasca de susan cu cacao sau miere (11.99 lei) sau sarmalutele cu orez in foi de vita (6.99 lei) sunt preparate pe care trebuie sa le incerci. Alaturi de acestea, asociaza un vin rosu sec Nemea (12.99 lei), un vin alb sec Santorini (21.99 lei) sau un vin traditional grecesc (4.99 lei).

Pe langa toate acestea, la Lidl gasesti acum si dulciurile pe care orice turist care viziteaza Grecia le incearca. Halvaua cu cacao (9.99 lei) sau cu migdale (11.99 lei), minibatoanele grecesti (9.99 lei) si iaurtul duo in stil grecesc (2.49 lei) sunt alegerile perfecte pentru a-ti indulci zilele de vara.

In Saptamana Greceasca la Lidl (7-13 iulie) ai mai multa pofta de viata, mai multa pofta de mancare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri