12:07, 4 Iulie 2014 publicat în Noutati

Kala Concept. 7 Friday. Un brand de ceasuri WOW. A fashion statement. SevenFriday porneste de la filosofia orologiei de cel mai inalt nivel, dar se pozitioneaza la un pret excelent, raportat la design si solutii tehnice.

Comunicat de presa

Comunicarea pare sa fi fost cheia succesului obținut de SevenFriday pana in prezent. Ceasul Seven Friday simbolizeaza un stil de viața light, frumos, senin. Exact acel stil de viata, care iti da sentimentul ca in fiecare zi este vineri.

Citeste si:
Noua colecție Desigual primăvară-vară 2021 celebrează puterea...
Noua colecție Desigual...

Kala Concept Store este gazduit de POP UP Bucharest , primul Urban Shopping Center din Romania, aflat in Centrul Vechi, pe strada Selari numarul 4.

POP UP Bucharest este o destinatie care imbina zonele dedicate shoppingului cu cele ce vor gazdui evenimente culturale. Este primul Urban Shopping Center din Romania si al treilea astfel de loc din lume. Aici si-au gasit locul cateva dintre cele mai cool branduri: linia de fashion Ben Sherman, ceasurile Seven Friday și Qlocktwo, gecile Schott NY , gentile Qwstion, alaturi de M•A•C Cosmetics, English Cottage . Lor li s-a alaturat primul showroom Revicare, un brand de produse body care si suplimente alimentare 100% naturale.
Tot la POP UP Bucharest, puteti gasi Deedee’s Bar, aflat la parterul centrului va asteapta cu cocktailuri inedite si o atmosfera unic, si Pop Up Bar by Van Gogh Cafe.

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

POP UP - Urban Shopping Center, strada Selari, nr. 4, Bucuresti.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri