Produsul cheie in realizarea oricarei coafuri, Tratamentul Moroccanoil este acum disponibil intr-o editie limitata Home&Travel Duo pentru ca tu sa te bucuri de un par sanatos si stralucitor oriunde ai fi. Un produs unic, Tratamentul Moroccanoil a revolutionat segmentul de produse de lux pentru ingrijirea parului devenind alegerea stilistilor in realizarea de coafuri pentru covorul rosu sau pentru prezentarile de moda internationale.

Comunicat de presa

Un produs complex de ingrijire, styling si finisare, Tratamentul Moroccanoil se absoarbe instant in firul de par conferind astfel stralucire si catifelare. Avand la baza ulei de argan, Tratamentul Moroccanoil intareste firul de par, ii imbunatateste elasticitatea si lupta impotriva radicalilor liberi, lasand parul frumos si sanatos de la radacina pana la vsrfuri. Tratamentul Moroccanoil Light are aceleasi beneficii si este ideal pentru parul subtire sau deschis la culoare.


Tratamentul Moroccanoil Home&Travel Duo, ideal pentru toate tipurile de par:

• Transforma si protejeaza parul
• Confera stralucire fara sa incarce
• Intareste firul de par de la radacina la vsrfuri
• Revitalizeaza parul tern
• Hidrateaza si ajuta la descurcarea parului
• Reduce timpul de uscare

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

CUM SE FOLOSESTE:

• Aplica o cantitate mica de produs pe parul proaspat spalat, piaptana-l si usuca-l, asa cum faci in mod obisnuit. Il poti folosi si pe parul uscat pentru a elimina efectul de electrizare si pentru a conferi un plus de stralucire.
• Tratamentul Moroccanoil poate fi folosit cu incredere inaintea unor procese chimice precum colorarea parului. Inainte de orice process chimic aplica 5 ml de produs direct parul uscat si maseaza bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri