Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate de pe piata locala, a lansat in Romania Oly Bifidus iaurt de baut, un produs lactat natural imbogatit cu fermenti bifidus, care este in acelasi timp o gustare sanatoasa cu arome delicioase. Produs in fabrica de la Halchiu, judetul Brasov, iaurtul are in compozitie lapte de cea mai inalta calitate, colectat exclusiv de la ferme locale, atent selectionate.

Comunicat de presa

Oly Bifidus iaurt de baut este usor de savurat, nutritiv, fara conservanti sau coloranti artificiali, disponibil in cinci arome: natural, prune, pere, fructe de padure si visine. Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendintelor observate in obiceiurile de consum ale romanilor, acestia fiind din ce in ce mai atenti la calitatea produselor pe care le cumpara si incercand sa duca un stil de viata mai sanatos si mai activ.

“Consumatorii romani au devenit mai responsabili in privinta alimentelor si a ceea ce mananca si sunt mai interesati de cum stilul de viata le poate afecta sanatatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fuga sau sunt prinse in activitatile zilnice si sunt in cautarea unor gustari care sa fie gustoase, sa aiba beneficii nutritionale si sa poata fi consumate usor. Oly Bifidus iaurt de baut este ideal si din acest punct de vedere, pentru ca poate fi savurat oriunde si oricand, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni in intampinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General Olympus Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Oly Bifidus iaurt de baut este distribuit in cele mai mari supermarketuri si hipermarketuri din toata tara.

Olympus isi mentine strategia de a oferi consumatorilor romani produse de cea mai inalta calitate si va continua sa lanseze lactate delicioase si sanatoase in 2014, dupa ce, in 2013, compania a lansat primele iaurturi bio produse in Romania si o gama special dedicata locuitorilor din Brasov, Familia Brasoveanu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri