Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm SOS Spray 125 ml - singurul spray dermatocosmetic calmant și racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile solare.

Comunicat de presa

Distractia la plaja si la piscina sau bronzul rapid ca urmare a expunerii necontrolate la soare pot avea repercursiuni asupra pielii: inflamatie, usturime, durere locala sau leziuni superficiale. Bioderma iti vine in ajutor cu un nou produs care completeaza gama Photoderm, partenerul tau in protectia solara: Photoderm SOS Spray, singurul spray dermatocosmetic calmant și racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile.

Photoderm SOS Spray calmeaza imediat inflamatia indusa de razele UV gratie enoxolonei din compozitie, hidrateaza intens si repara bariera cutanata degradata de soare, datorita ingredientelor biominetice hidratante glicerina + sodiu PCA), factori naturali de hidratare. Complexul biologic Cellular Bioprotection, primul brevet care intensifica imunitatea pielii, protejeaza ADN-ul, prevenind dezvoltarea cancerului cutanat determinat de arsurile solare, si limiteaza imbatranirea prematura a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Vaporii cu efect racoritor permit o dispersie usoara si uniforma a produsului reducand senzatia de arsura si durere.

Formula sa este hipoalergenica, nu contine parabeni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri