Selgros Cash&Carry Romania sustine traditiile romanesti si lanseaza o colectie de retete de drob de Pasti realizata impreuna cu Chef Cezar.

Comunicat de presa

Brosura contine retete de drob de miel, secrete si sfaturi de gatit, astfel incat prepararea acestuia sa fie accesibila si usoara. Colectia de retete face parte din campania Selgros „Pastreaza traditiile in felul tau”, care incurajeaza mentinerea obiceiurilor culinare si a sarbatorilor romanesti in forme autentic traditionale sau adaptate unui stil de viata modern, preferintelor gastronomice sau principiilor dietetice.

Oricat de ocupati sau de impovarati de griji am fi, traditiile mesei de Pasti raman „sfinte”. Indiferent de alegerile culinare, de restrictiile alimentare sau bugetare, avem nevoie sa ne ancoram in traditii. In cele mai conservatoare forme sau in altele noi, adaptate dupa preferinte sau nevoi, traditiile culinare sunt reconfortante, ne reapropiem de familie si prieteni, care ne redau firescul si caldura umana. Oricum alegi sa pastrezi obiceiurile si indiferent cum arata si ce gust are drobul tau, e suficient doar un singur drum la Selgros pentru a-ti pregati masa de Pasti”, declara Pia Krauss, Marketing Manager, Selgros Cash&Carry Romania.

“Iubesc drobul de primavara, gustul este inegalabil! Bucurati-va de aceste retete minunate din diferite zone ale tarii si pentru toate gusturile! Indiferent de locul fiecaruia, bucatele de Pasti si simplul drob devin in aceasta perioada prilej de a aduce familia in bucatarie si in jurul mesei. Si indiferent de gusturi, traditiile ne aduc impreuna. Va doresc sarbatori linistite alaturi de famiile voastre!”, spune Chef Cezar, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy si fondator al „Asociatiei Chef Cezar pentru un stil de viata sanatos”.

Brosura este disponibila gratuit pe http://www.selgros.ro/catalog/brosura-drob?id=76.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P)Drobul de Pasti - aceeasi traditie in gusturi diferite.