Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Descopera bucuria de a purta orice culoare care iti scoate in evidenta frumusetea naturala.

comunicat de presa

Un studiu recent realizat de Dove la nivel global a aratat ca femeile se simt frumoase si increzatoare atunci cand poarta culorile preferate pentru ca acestea influenteaza in mod pozitiv starea lor de spirit. Culorile au puterea de a schimba modul in care privim lumea, dar si modul in care suntem vazute de ceilalti.

Bucura-te de frumusetea culorilor si transforma o zi mohorata intr-una plina de voie buna. Alege o tinuta portocalie atunci cand iesi in parc cu familia, una albastra cand simti nevoia sa te relaxezi intr-o zi agitata la birou, adauga accesorii rosii pentru o cina romantica si opteaza pentru verde atunci cand iesi in oras cu prietenele.

Cu noua gama de deodorante antiperspirante Dove Invisible Dry, singura gama de deodorante testate pe 100 de culori, te bucuri de frumusetea culorilor, fara grija urmelor de pe hainele tale preferate, fie ca este vorba despre alb, negru, albastru, rosu, verde sau alte culori care iti scot in evidenta frumusetea naturala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Noua gama de deodorante antiperspirante Dove Invisible Dry (spray, stick, roll-on) te incurajeaza sa fii tu insati, sa ai incredere in tine si sa te simti confortabil cu ceea ce porti, indiferent de culorile care iti infrumuseteaza tinutele.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu 1/4 crema hidratanta si vitamina E este primul deodorant antiperspirant dovedit ca nu lasa urme pe 100 de culori.

Poti alege deodorantul antiperspirant stick Dove Invisible Dry pentru o piele fina si catifelata a subratului si un parfum placut si discret. In plus, deodorantul roll-on Dove Invisible Dry se potriveste liniei subratului si e un accesoriu pe care il poti purta mereu cu tine.

Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si piele catifelata cu noile deodorante Dove Invisible Dry!

Descopera frumusetea. Dove este diferit.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri