Din 14 aprilie, Lidl iti pune la dispozitie toate uneltele si accesoriile necesare, pentru ca gradina ta sa devina un colt de paradis. Fie ca ai o gradina mare sau o jardiniera, cu o vizita la Lidl poti gasi tot ce iti trebuie pentru a o readuce la viata in aceasta primavara.

Comunicat de presa

Daca nu esti deja, primavara aceasta poti deveni cel mai iscusit gradinar, pentru ca, intre 14 si 20 aprilie, in magazinele Lidl te asteapta o selectie larga de unelte si accesorii de gradinarit. De la cultivatoare si pana la lampi de gradina sau decoratiuni, toate iti vor veni in ajutor.

Pentru prelucrarea usoara a solului, testeaza cultivatorul (333,00 lei) – acesta te va ajuta sa pregatesti rapid pamantul pentru plantare, fara sa te mai confrunti cu durerile de spate provocate de sapatul cu lopata. Dupa plantare, uda solul folosind furtunul de gradina cu accesorii (39,99 lei/set), caruia ii poti adauga pistolul pulverizator (24,99 lei), pentru mai multa precizie.

Ai terminat de plantat si aleea gradinii tale este murdara? Nicio problema! Racordeaza la furtunul de apa setul de matura (69,99 lei/set) si ataseaza-i una dintre cele doua perii, in functie de gradul de murdarire. Folosindu-l, vei evita sa mai faci risipa de apa, deoarece setul este prevazut cu o rotita integrata de pornire/oprire, care dozeaza cantitatea de apa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Daca gradina ta are nevoie de o fata noua la venirea primaverii, infrumuseteaz-o indepartand crengutele uscate cu foarfeca de gradina cu clichet (19,99 lei) sau foarfeca de gradina bypass (9,99 lei/buc). De asemenea, poti elimina plantele nedorite cu ajutorul uneltei pentru plivit (39,99 lei), ce iti asigura o pozitie ergonomica in timpul utilizarii, fara ca spatele tau sa fie suprasolicitat.

Gradina ta poate deveni o adevarata capodopera la lasarea noptii daca vei folosi cateva lampi solare din inox (49,99 lei/buc) si le vei amplasa cu bun gust in cateva puncte-cheie. In acest scop poti folosi si lampa solara decorativa sau lampile solare cu LED, care se aprind automat la venirea intunericului si iti vor infrumuseta gradina, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Ghivecele tale cu flori vor arata superb asezate pe o scara decorativa pentru flori (99,99 lei). Disponibila in doua modele, ambele confectionate din metal, scara are trei polite stabile, fiecare cu o portanta de 25 de kilograme.

Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Daca gradina este pasiunea ta, fa o vizita magazinelor Lidl intre 14 si 20 aprilie si descopera cat de simplu o poti ingriji. Profita de ofertele Lidl la unelte si accesorii de gradinarit, ofera-i gradinii tale o infatisare de basm si poti servi masa de Paste in aer liber, intr-o ambianta deosebita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri