Ai observat ca a inceput sa iti cada parul sau ca acesta nu mai are vitalitatea de altadata?

Comunicat de presa

Stres, schimbari de sezon, diete sau vopsit excesiv...acestea sunt doar o mica parte din factorii care afecteaza parul si ii destabilizeaza structura. Parul tinde sa isi piarda stralucirea si vitalitatea, nu mai are acelasi volum si devine subtire si casant. Studiile clinice au demostrat faptul ca parul incepe sa cada din cauza microcirculatiei deficitare si a lipsei elementelor nutritive care ajung la nivelul scalpului.

Expertul tratamentelor pentru ingrijirea parului, Phyto, utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovative puternic concentrate, care mentin parul frumos si sanatos.

Eficienta Phytophanere este clinic dovedita: sinergia de ingrediente active din plante prezenta in capsule, revitalizeaza structura firului de par, scalpului si unghiilor. Vitaminele B, C si E, acizii grasi esentiali de tip Omega si extractele din plante echilibreaza functionalitatea celulelor parului si ii asigura frumusetea, supletea si echilibrul natural. Forta si vitalitate pentru par si unghii cu doar 2 capsule pe zi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Intreaga gama Phyto este disponibila exclusiv in Farmaciile Help Net selectionate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri