„Zambeste Romania” invita parintii si copiii sa arate ca statisticile negative cu privire la sanatatea orala pot fi demontate

MARTIE - APRILIE 2014
Campionatul National de Periaj Dentar – un pariu pentru toata tara
Odata cu lansarea noii editii, Zambeste Romania, cu sustinerea Aquafresh®, da startul unei competitii nationale care se adreseaza copiilor de pana in 14 ani, familiilor lor, cat si claselor din scoala primara si generala. Competitia va premia creativitatea si umorul in modul de a arata cum isi ingrijesc dintii zi de zi. Premiile sunt pe masura: o excursie la Disneyland impreuna cu familia (pentru categoria „Familii”), respectiv 10 premii in valoare de 500 euro (pentru categoria “Scoala”) pentru dotarea claselor.
Inscrierile se fac in perioada 20 martie 2014 – 20 aprilie 2014 inclusiv, prin intermediul aplicatiei de pe www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zambeste Romania.

Prin Campionatul National de Periaj, Zambeste Romania urmareste sa disemineze exemple corecte si sa popularizeze obiceiurile de igiena orala in randul copiilor, prin ideea ca periajul poate fi distractiv. La finalul proiectului, micii campioni vor avea ocazia sa faca parte si dintr-un film-tutorial despre obiceiurile corecte de igiena orala, prin care Zambeste Romania sa arate lumii intregi ca romanii stiu si pot avea grija corect de dintii lor.

Campionatul National de Periaj reprezinta, totodata, prima competitie de educatie alternativa a copiilor pentru o igiena orala corecta.

INTREGUL AN
Programul de educare in scoli continua
Pe durata anului 2014, Zambeste Romania va include si un program de educare in scoli din intreaga tara, derulat alaturi de specialisti in igiena orala. Peste 20.000 de copii vor beneficia, in cadrul programului, de sfaturi privind igiena orala si seturi complete pentru ingrijirea dintilor, formate din pasta si periuta de dinti.

INTREGUL AN
Consultatii stomatologice si detartraje gratuite
Pe langa activitatile educationale, incepand cu 1 aprilie 2014 si pana la finalul anului, vor fi oferite consultatii gratuite in cabinete stomatologice din intreaga tara, usor de rezervat prin intermediul site-ului www.zambesteromania.ro. In plus, in acest an, o parte din cabinetele stomatologice din campanie vor oferi si detartraje gratuite.

SEPTEMBRIE 2014
In luna septembrie, Zambeste Romania va continua programul Caravanei Nationale „Rabla pentru Periuta Ta” in 7 orase mari din tara.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri