12:03, 20 Martie 2014 publicat în Noutati

- In 1993, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a declarat 22 martie drept Ziua Mondiala a Apei. Anul acesta, sistemul ONU – in stransa colaborare cu statele membre si alte parti interesate – atrage atentia asupra interdependentei apa - energie, dar si inechitatilor sociale, un miliard de oameni din intreaga lume neavand acces la apa potabila, instalatii sanitare adecvate, hrana suficienta si/sau energie electrica.

Comunicat de presa

Amway contribuie la transformarea locuintelor, pentru a asigura un mediu sanatos, cu ajutorul sistemului de tratare a apei eSpring™. Cu noua ani inainte de inaugurarea Zilei Mondiale a Apei, specialistii Amway au introdus primul sistem de tratare a apei eSpring™, cu scopul de a conserva si a proteja calitatea apei.

Citeste si:
Ce electrocasnice n-ar trebui să lipsească din nicio locuință
Ce electrocasnice n-ar trebui...

Apa din mediu, prin continutul sau in substante dizolvate, poate provoca coroziunea elementelor de constructie sau alte fenomene neplacute, cum ar fi colmatarea instalatiilor termice ce folosesc o apa dura.

Mirosul apei, de regula, se datoreaza substantelor organice in descompunere sau microorganismelor vii (alge, protozoare, etc), precum si prezentei unor substante chimice provenite din ape uzate industriale (fenoli, crezoli, etc).

Citeste si:
Tu știi cât de curată este apa pe care o bei?
Tu știi cât de curată este...

Gustul apei se datoreaza diferitelor tipuri de substante dizolvate care se gasesc in cantitati mai mari in apa: sarat (clorura de sodiu sau sulfat de sodiu), amar (sulfat de magneziu sau clorura de magneziu), dulceag (sulfat de calciu), acidulat (bioxid de carbon), acru (bicromat sau clorura de fier).

Pentru a folosi apa in mod responsabil, Amway recomanda sistemele de tratare a apei eSpring™, care utilizeaza un filtru de retinere cu carbon, in vederea eliminarii particulelor si a peste 140 de agenti de contaminare din apa potabila, care si distruge peste 99,99% din bacteriile si virusii din apa ce pot cauza boli. Sistemele eSpring™ au, de asemenea, si o lampa cu ultraviolete, menita sa distruga virusii si microorganismele, oferind o apa mai curata, mai limpede si de mai buna calitate, direct de la robinet. Mai mult, cel mai mare beneficiu al sistemelor de tratare a apei eSpring™ il constituie imbunatatirea considerabila a gustului, mirosului si claritatii apei, acest lucru observandu-se imediat, dar si faptul ca permit trecerea mineralelor benefice sanatatii, cum ar fi calciu si magneziu, totodata filtrand toxinele.

Sistemul de tratare a apei eSpring™ a fost primul sistem din piata care a intrunit toate standardele de calitate a apei ale NSF International / ANSI, diferentiindu-se, prin capacitatea superioara de reducere a particulelor contaminante, de alte sisteme bazate pe filtre UV/Carbon certificate anterior.
Sistemul eSpring™ este primul de acest tip care contine tehnologia combinata si patentata USA a filtrelor de carbon si a lampilor UV, impreuna cu monitorizarea electronica. Sistemul eSpring™ este rezultatul a 20 de ani de cercetare in domeniul tratarii apei. A fost proiectat si dezvoltat de catre inginerii si specialistii Amway, care, impreuna, detin mai mult de 270 de patente in domeniul tratarii apei la nivel mondial.

Dupa treizeci de ani de dezvoltari si vanzari de succes ale acestui sistem revolutionar de tratare a apei, eSpring este, in prezent, lider mondial in materie de sisteme casnice de tratare a apei.
Pentru mai multe detalii despre sistemul de tratare a apei eSpring, puteti accesa urmatorul link: https://www.amway.ro/marcile-noastre/espring-ro

Conform unui studiu de piata realizat la nivel global in anul 2012 (studiul Verify Markets)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri