(P) Dero - Sponsor Principal al Bucuriei

12:03, 21 Martie 2014 publicat în Noutati

De multe ori, stirile pe care le citim in mass-media prezinta o realitate in culori sumbre ce scot in evidenta mai degraba aspectele negative din domenii sociale sau economice.

Comunicat de presa

In aceste context, DERO a decis sa devina un promotor al bucuriei si sa premieze simbolic publicatiile care au folosit cuvantul bucurie de cele mai multe ori in articolele publicate in decursul unei luni de zile.

In intervalul 20 februarie – 20 martie, au fost monitorizate publicatiile print centrale, publicatiile online si blogurile cu scopul de a identifica de cate ori s-a regasit cuvantul “bucurie” in continutul editorial.

Din dorinta de a atrage atentia asupra necesitatii unei contra-oferte informationale pozitive, DERO a decis sa publice rezultatele studiului pe de Ziua Internationala a Fericirii, incurajand folosirea unui ton optimist care sa aduca bucurie in viata oamenilor.

Citeste si:
10 reguli importante dacă locuim în casă cu un bolnav de Covid-19
10 reguli importante dacă...

Rezultatele monitorizarii principalelor publicatii in functie de numarul de mentiuni a cuvantului bucurie sunt:

- In zona de online, ProSport are 34 de articole ce cuprind cuvantul bucurie
- Jurnalul National este cotidianul care a mentionat cuvantul bucurie de 29 de ori
- Saptamanalul Formula As a utilizat cuvantul bucurie de 30 ori
- Revista lunara Psychologies a folosit cuvantul bucurie de 10 ori
- Blogul unde a fost a utilizat cel mai des cuvantul bucuria este: www.scacuncristina.blogspot.com – 90 de mentiuni

Citeste si:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie
Top 10 accesorii pe care...

DERO, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti aduce in prim plan bucuria inocenta a copilariei prin parfumul si culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie.

DERO 2in1 Parfum de Bucurie a aparut din dorinta brandului de a oferi consumatorilor cat mai multa bucurie prin parfumul inspirat de miresmele Florilor de Sanziene si Roua Zorilor ce invaluie simturile si readuc copilaria plina de veselie in viata tuturor.

Incepand cu februarie 2014, parfumul surprinzator al editiei limitate DERO Parfum de Bucurie poate fi gasit in magazine in pachete de cate 2, 4, 6 sau 8 kg.

Mai multe detalii despre DERO 2in1 Parfum de Bucurie puteti gasi pe pagina de www.facebook.com/DERORomania si pe site-ul oficial www.dero.ro.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri