Descopera promotiile NIVEA special pregatite pentru luna indragostitilor!

Comunicat de presa

In luna februarie, NIVEA devine mesagerul dragostei si sarbatoreste iubirea incurajând cuplurile sa isi faca cele mai frumoase declaratii, prin intermediul unor cadouri special pregatite.

Pentru ca dragostea este un sentiment multisenzorial, simte atingerea dragostei si spune-i “te iubesc” cu NIVEA, deoarece in perioada 3-26 februarie promoterii nostri te asteapta in principalele lanturi de magazine pentru a te ajuta sa surprinzi placut persoana iubita.

Cumpara produse NIVEA in valoare de minimum 19 lei si vei primi garantat un cadou pentru amândoi. In plus, pentru fiecare astfel de achizitie intri in tragerea la sorti pentru una dintre perechile de smartphone-uri oferite.

Declara-ti dragostea cu NIVEA si indrazneste sa-I demonstrezi cât de mult tii la ea sau la el!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri