Este o ploaie de culoare! Rimmel lanseaza noul ruj cu formula imbunatatita Moisture Renew, o explozie stralucitoare de culori bogate si pure, inundate de hidratarea cremoasa. Buzele tale vor fi rasfatate de o ploaie torentiala de culori intense si catifelate!

Comunicat de presa

Moisture Renew este un ruj cremos a carui culoare nu este compromisa. Moisture Renew ofera nuante stralucitoare si culori extreme, toate acestea regasindu-se intr-un ruj cremos, bogat in vitamine. Esti gata sa-ti rasfeti buzele cu un luxos ruj hidratant, bogat in culoare, pentru a obtine in fiecare zi un aspect fin al buzelor?

Formula imbunatatita a noului Moisture Renew ofera o culoare puternica, rezistenta, lasand buzele stralucitoare si intense de la prima aplicare. Noii pigmenti de culoare ofera o prospetime maxima, lasand buzele sa vibreze.

Acest ruj luxos are o textura cremoasa ce-ti face buzele moi, in ciuda anotimpului. Buzele devin catifelate si isi pastreaza hidratarea pentru un timp indelungat. Atat de usor de purtat, atat de confortabil, incat este o binecuvantare pentru buzele tale. O imbratisare a buzelor, care ofera o ingrijire speciala datorita vitaminelor A, C si E pe care Moisture Renew le contine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Toti cei interesati de noutatile din industria de beauty se vor indragosti de designul deosebit al Moisture Renew. Recipientul este acoperit cu un capac violet, translucid care sugereaza hidratarea pe care o contine formula rujului. Pentru un aspect cat mai contemporan, logo-ul Rimmel este gravat pe partea laterala a capacului, iar coroana specifica brandului este gravata in partea de sus. Baza rujului aduce un plus de rafinament, fiind argintiu metalizat. Moisture Renew este rujul pe care fiecare trusa de make-up este obligatoriu sa-l contina.

Acum, buzele tale pot eclipsa pana si curcubeul, Moisture Renew avand o paleta de 13 nuante inspirate de cele mai in voga locuri ale Londrei. Alege una dintre nuantele de roz, mov, fuchsia, pruna, rosu, corai si bej pentru a avea buze ce stabilesc tendintele in moda. Fii stralucitoare cu o nuanta indrazneata de fuchsia optand pentru nuanta As You Want Victoria #360. Alege sa ai buze de un floral taios, alegand nuanta Piccadilly Pink # 150. Intoarce capetele celorlalti cu un violet vibrant, dat de nuanta Sloane Plum # 330. Emana eleganta prin nuanta usor caramelizata de la Notting Hill Nude # 720. Cu un astfel de spectru de nuante in trend, buzele tale vor fi mereu altfel.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Imaginea Rimmel si rasfatata industriei modei, Georgia May Jagger este cunoscuta pentru aspectul ei iconic, fiind astfel fata perfecta pentru Moisture Renew. Buzele Georgiei arata fabulous in ultima campanie publicitara, acestea fiind scaldate intr-o nuanta puternica si cremoasa. Georgia a optat pentru nuanta #360 As You Want Victoria pentru a obtine buze ce dau tonul oricarei conversatii.

Fii pregatita pentru o ploaie torentiala de culori intense si catifelate. Get the London Look!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri