In acest sezon festiv al petrecerilor, Rimmel London si-a inventat propriul basm futurist si este DIN AFARA ACESTEI LUMI!

Comunicat de presa

Indreapta-te cu incredere spre locul in care nicio fata nu a mai fost vreodata pentru a intalni noua Colectie de Craciun Din Alta Lume pentru unghii si ochi. Cu efectele speciale stralucitoare si finisajele fantastice, vei fi cea mai stralucitoare stea a galaxiei.

Pregateste-te sa pasesti intr-o fantezie feerica spatio-temporala, colorata in nuante stralucitoare bogate. Unghiile sunt aduse catre o orbitoare noua dimensiune de tonurile stralucitoare si inovatoare ale noului lac de unghii Star Dust. Iar efectul hipnotizant al ochilor este obtinut cu ajutorul paletelor de farduri metalice Glam’Eyes HD Eyeshadow, completate de creioanele ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal. Accentul final este dat de mascara pentru volum Scandaleyes Lycra Flex. Puternic futuristic cu o tusa romantica intunecata, acesta este look-ul londonez pe care trebuie sa-l ai!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Unghii: Lac de unghii Space Dust
Experimenteaza un nou fenomen sclipitor in materie de unghii. Incredibilul lac de unghii Space Dust de la Rimmel ofera un aspect total nou unghiilor tale... Aplica-l asemenea unui lac obisnuit, apoi asteapta ca magia sa aiba loc... Odata ce este uscat, nu-ti vei putea crede ochilor si degetelor! Varfurile degetelor tale arata si se simt ca si cand ar fi fost stropite cu praf sclipitor de luna.

Iata care sunt cele cinci nuante indraznete care cer a fi observate. Fii puternica cu noua culoare vibranta violet Moon Walking #006; simte forta nuantei fuchsia Luna Love #004; fii dragalasa cand porti nuanta roz Aurora #003; pregateste-te sa descoperi un nou univers cu nuanta argintie Shooting Star#007 sau dezvaluie-ti partea intunecata cu lacul negru cu accente de verde sclipicios Total Eclipse#005. Straluceste tot mai tare!

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Ochii: fard de pleoape Glam’Eyes HD Eyeshadow & ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal
Completeaza-ti lookul de basm cu un hipnotizant si puternic fard de ochi. Machiajul sexy smokey eyes se reinventeaza cu ajutorul noilor palete de farduri Glam’Eyes HD Eyeshadow, fiecare dintre aceastea beneficiind de cinci nuante super intense - patru nuante complementare si un illuminator. Victoria Purple #25 este un cvintet de nuante de ametist contemporane, care evidentiaza orice culoare a ochilor.

Acest fard de pleoape versatil te face ajuta sa creezi orice machiaj. Aplica pudra catifelata folosind aplicatorul uscat pentru a obtine un machiaj delicat si umezeste aplicatorul daca iti doresti un machiaj metalizat. Indiferent de varianta aleasa, poti petrece linistita pana dimineata – noua formula le confera rezistenta de pana la 6 ore.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Indrazneste sa adaugi un plus de intesitate, alegand o culoare extrascandaloasa din cele trei nuante socante ScandalEyesWaterproof Kohl Kajal : stralucitorul Sparkling Black #002, puternicul Silver #010 si energicul Purple#013. Acest creion moale, dar precis rezista indiferent de provocari !

Gene lungi: mascara Scandaleyes Lycra Flex
Machiajul ochilor nu ar fi complet fara tusa finala – mascara pentru gene lungi, cu super volum. Cu Scandaleyes Lycra Flex poti obtine volumul dorit fara a-ti compromite propriul confort. Primul rimel pentru super volum imbogatit cu tehnologia Lycra ce nu ingreuneaza genele, promite gene ce nu vor mai trebui sa se simta aspre sau fragile. Periuta unica Scandaleyes MaxDensity este special creata pentru a acoperi toate genele, de la un colt la celalalt al ochiului, flexandu-se pentru a nu le incarca. Si stii ce este si mai interesant? Genele se mentin fine pe durata intregii zile, indiferent de cate straturi de mascara adaugi. Genele tale vor fi acum cu adevarat flexibile! Asa ca sa nu-ti fie teama sa incerci extra straturi de mascara pentru a obtine un look dramatic. Este perfect pentru petrecerea de Anul Nou !

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri