Daca esti satula sa ti se spuna ce culori sa porti si cum, atunci e momentul sa dezlantui make-up artistul din tine.

Comunicat de presa

Acum ai la dispozitie noul Miss Sporty Studio Colour Mono, care iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti crea propriul look, original 100%. Noile farduri de pleoape Miss Sporty Colour Mono in culori intense te ajuta sa obtii look-ul dorit. Fie ca te lasi inspirata de machiajul vedetei tale preferate, fie ca urmaresti modelele ce defileaza pe podiumurile de moda sau te uiti la un tutorial Youtube, ori ca te folosesti de imaginatia ta... nu exista limite atunci cand folosesti fardul de pleoape Miss Sporty Studio Colour Mono! Studio Colour a creat palete noi de culori doar pentru tine. Asa ca, haide, coloreaza-ti propria lume!

Construieste-ti propriul tau kit

Aceste recipiente dragute sunt suficient de accesibile oricarui buzunar astfel incat poti sa ai propria colectie. Un fard in fiecare saptamana si curand vei avea propria colectie pentru make-up artistul din tine, putand astfel sa le folosesti oricand te vei simti inspirata. Fie ca le folosesti pentru a obtine ochi cenusii sau vrei doar sa-ti conturezi sau sa-ti evidentiezi ochii… aceste culori fac tot ceea ce vrei tu. Foloseste-le impreuna cu periuta ta favorita de pleoape si obtine un look de vis!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Culori care intr-adevar dureaza!

In general, fardurile de pleope care au un pret accesibil nu au o reputatie prea buna atunci cand ne referim si la intensitatea si rezistenta culorii. Insa, noul fard de pleoape Studio Colour Mono rescrie toate regulile. Aceste nuante matasoase sunt pline de culoare si usor de folosit. In plus, le poti amesteca in functie de machiajul dorit. Linii fine, machiaje sterse sau culori proeminente. Indiferent de ce iti doresti, acum poti obtine look-ul foarte usor.

Baza de machiaj

Asemenea fardurilor profesioniste, Studio Colour Mono are o paleta de culori care te ajuta sa obtii toate tipurile de make-up. Paleta de culori contine 7 nuante, de la cele clasice, neutre si pana la nuante stralucitoare si pasteluri dulci. Cele 3 de mai jos sunt favoritele noastre!
Night - o nuanta intensa de negru, perfecta pentru realizarea conturului sau pentru a obtine ochi cenusii.
Ocean - o nuanta stralucitoare si aprinsa de albastru, o culoare necesara pentru petrecerile la piscina din timpul verii.
Star - o nuanta lucioasa de alb care functioneaza de minune ca si iluminator.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Special conceput pentru a proteja ochii

Asemenea tuturor produselor pentru ochi de la Miss Sporty, fardurile de pleoape Studio Colour Mono actioneaza bland asupra pleoapelor tale pretioase. Fardul poate fi indepartat usor cu un servetel demachiant sau prin demachiere, fara a fi nevoie sa insisti asupra zonei respective. Fardurile Studio Colour Mono sunt testate oftalmologic si dermatologic.


Fardurile de pleoape Miss Sporty STUDIO COLOUR Mono sunt ideale atunci cand vrei sa incalci toate regulile!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri