10 Mai 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Colgate Max White One lanseaza campania „New York la un zambet distanta”, prin care promoveaza zambetele sanatoase si stralucitoare, oferind totodata si o experienta cu totul speciala romanilor prin actiunile integrate din toate mediile de comunicare.

Comunicat de presa

Prin aceasta campanie, desfasurata in perioada 9 mai - 9 iunie 2013, gama de albire de la Colgate pune la dispozitia romanilor instrumentele necesare pentru un zambet alb, demn de o sedinta foto profesionista, invitandu-i sa traiasca o interactiune de neuitat in mediul online prin aplicatia dedicata. Fiecare zambet inscris in campania promotionala ofera participantilor posibilitatea de a castiga o escapada eleganta, intr-una dintre cele mai mari capitale ale modei – New York.

Campania „New York la un zambet distanta” va beneficia de promovare prin spot TV, actiuni dedicate in magazine si in mediul digital – pe website-ul dedicat www.colgatemaxwhite.ro si pe pagina de Facebook Colgate Romania https://www.facebook.com/ColgateRomania.

Utilizatorii sunt invitati sa incerce o noua experienta in mediul online printr-o aplicatie speciala, unde acestia primesc indicatii valoroase de la fotograful Rupert Prescott pentru a realiza cea mai buna fotografie de studio. Pentru acest proiect, Colgate Max White One beneficiaza de prezenta lui Rupert Prescott, intruchiparea perfecta a fotografului profesionist de moda, care are rolul de a surprinde zambetele cele mai sofisticate: „Wow! Tu trebuie sa fii noul model. Imi pare bine sa te cunosc. Sunt Rupert Prescott, fotograful. Acum, sa trecem direct la treaba. Bine ai venit in studioul meu; aceasta va fi sedinta foto a vietii tale!” astfel ii invita Rupert pe utilizatori in studioul foto virtual.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Efervescentul fotograf ofera sfaturi utile pentru sedintele foto si indrumare utilizatorilor pentru a-si incarca cea mai potrivita imagine in aplicatia online, ce le poate aduce o excursie in New York pentru doua persoane, precum si trei premii constand in sedinte foto profesioniste, prin care castigatorii vor primi un set de poze pentru ca profilul lor de Facebook sa arate extraordinar.

In galeriile comerciale, consumatorii romani sunt intampinati de echipele Colgate care le vor organiza o sedinta foto pe loc in cadrul standului amenajat anume pentru acestia, intr-un decor urban chic de New York. In plus, in magazinele partenere, toti cei care vor cumpara unul sau mai multe produse din gama de albire Colgate – Max White One, pe intreaga durata a campaniei, vor castiga miile de premii instant, puse la dispozitie de organizatori si vor intra in cursa pentru marele premiu - o excursie la New York. Weekend-urile se vor bucura de o serie de activari speciale in magazine - trupa speciala de stil MAX, formata din fotograful profesionist Catalin Opritescu si blogger-ul de fashion Ana Morodan, care vor surprinde cele mai ”stilate” zambete si le vor premia cu produse Max White One pentru a pastra mereu cel mai de pret accesoriu – zambetul stralucitor.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Alaturi de Colgate Max White One, romanii pot experimenta propria sedinta foto de moda online, iar zambetul lor le ofera sansa de a intra in cursa pentru excursia la New York pentru doua persoane. De asemenea, informatiile legate de campanie si regulamentul vor fi disponibile pe toata durata campaniei pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ColgateRomania si pe www.colgatemaxwhite.ro.

Zambetul Max White One, de un alb stralucitor, gata oricand de sedinta foto

Sistemul Colgate Max White One include produse pentru o ingrijire orala completa si contribuie eficient la pastrarea unui zambet sanatos si plin de stralucire.

Pastele de dinti Colgate Max White One contin acceleratori de albire si ingrediente similare celor folosite de medicii dentisti. Acestea indeparteaza eficient petele dentare si contin o formula speciala impotriva formarii tartrului, pentru a obtine un zambet cu o nuanta mai alb in doar o saptamana.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Apa de gura Colgate Max White One fara alcool are o tehnologie avansata de prevenire a petelor, pentru a pastra dintii mai albi. Folosita de doua ori pe zi, dupa periajul dentar, apa de gura Colgate Max White One ne ajuta sa ne pastram respiratia proaspata timp indelungat.

Periuta de dinti Colgate 360° Max White One are un design special prevazut pentru indepartarea petelor si curatarea in locuri greu accesibile. Dispozitivul de curatare a obrajilor si a limbii indeparteaza cu usurinta bacteriile care provoaca respiratia urat mirositoare.

Astfel, cu noul sistem de albire Colgate Max White One propus de Colgate, puteti obtine un zambet cu o nuanta mai alb in doar sapte zile.

Produsele Colgate Max White One se adreseaza persoanelor cu un stil de viata activ, care pretuiesc cu adevarat un zambet frumos si sunt atente la alegerile pe care le fac pentru a avea o imagine impecabila.
 

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri