Weleda isi reintregeste gamele de ingrijire si aduce in Romania produse naturale si bio pentru sanatatea si frumusetea parului si a scalpului. Incepand din aceasta luna, Weleda ofera o gama completa de ingrijire a parului pe baza de cereale, care cuprinde sampon, balsam si tratament.

Comunicat de presa

Gama Weleda de ingrijire a parului se bazeaza pe puterea granelor: mei, ovaz si grau si ofera solutii pentru toate tipurile de par, de la cel normal, pana la cel uscat, deteriorat sau cu matreata.

Datorita vitalitatii lor si a similitudinii cu structura firului de par, cerealele au un efect fortifiant, nutritiv si protector asupra parului si a scalpului. Puterea de fortifiere si regenerare a granelor se regaseste in formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienta si pe baza unei abordari holistice unice in lume, care sustine misiunea acestora de a face posibila armonizarea sanatatii cu frumusetea naturala. Utilizand tehnologii de ultima generatie, Weleda impleteste formulele performante pentru ingrijirea naturala a parului si a scalpului cu tainele naturii:

• Sampon de ingrijire cu mei 190ml

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

• Sampon anti matreata cu grau 190ml

• Sampon regenerant cu ovaz 190ml

• Balsam regenerant cu ovaz 200ml

• Tonic revigorant pentru par si scalp 100ml


Samponul de ingrijire cu mei pentru un par delicat si stralucitor

Potrivit pentru parul normal si avand ca ingrediente de baza extracte de mei, salvie bio si ulei de macadamia bio, samponul de ingrijire curata cu delicatete si protejeaza atat scalpul, cat si parul. Extractele din coaja de mei fortifica si mentin sanatatea, vigoarea si elasticitatea naturala a firului de par, samponul conturandu-se pe cerintele intregii familii.

• Curatare delicata
• Spumare eficienta
• Calmarea scalpului

Formulele inovatoare ale ingrijirii holistice Weleda evita iritarea scalpului si incarcarea firului de par, garantand un scalp sanatos si un par natural, frumos. Aplicat pe parul ud, masat bine la radacini si pe toata lungimea parului, samponul cu aroma proaspata de grapefruit, menta revigoranta si Amyris trezeste la viata elementele din structura firului de par, reatribuindu-i suplete si stralucire.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Samponul de ingrijire cu mei Weleda nu contine silicon, tenside, derivate din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranti si agenti de conservare sintetici. Pret: 59 Lei.

Samponul regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat - netezeste si previne casarea

In cazul parului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de par este afectat. Proprietatile regenerante si fortifiante ale ovazului sustin dezvoltarea unei structuri sanatoase ale firului de par, acesta reapatandu-si moliciunea si netezimea naturala!
Samponul regenerant cu ovaz curata delicat, netezeste structura firului de par, previne casarea parului si degradarea varfurilor. De asemenea, reda parului stralucirea sa naturala cu ajutorul uleiului de jojoba bio, a extractelor de ovaz bio si a salviei bio, pentru un par matasos si frumos!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Boabele de Tonka, cu aroma lor de marzipan, mimoza si uleiul de cedru confera un parfum fin, cu note florale.
Utilizare: se maseaza in parul ud, se clateste bine. Pret: 59 Lei.
Pentru sporirea eficientei, se recomanda folosirea samponului impreuna cu Balsamul regenerant cu ovaz.

Sampon anti matreata cu grau – pentru un scalp sanatos

Samponul anti matreata cu ulei de germeni de grau cu efect echilibrant si extracte pretioase de ghimpe paduret, pansea si salvie bio, combate matreata, stimuleaza mentinerea unui scalp sanatos si confera o ingrijire de durata fara sa incarce parul.

Atat matreata grasa, cat si cea uscata semnaleaza un dezechilibru la nivelul scalpului. Substantele active din grau permit scalpului uscat, cu matreata, sa-si recapete echilibrul. Aroma revigoranta este data de rozmarin si uleiul de Copai.
Utilizare: se maseaza in parul ud, se clateste bine.
Pret: 59 Lei.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Balsam regenerant cu ovaz pentru par uscat sau deteriorat - ofera elasticitate, vigoare si stralucire
Balsamul regenerant cu ovaz are grija de o extra portie de hidratare si hranire dupa spalarea parului. O compozitie speciala de ingrediente vegetale pretioase netezeste structura firului de par si permite astfel o pieptanare usoara. In cazul parului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de par este afectat. Proprietatile regenerante si fortifiante ale ovazului sustin dezvoltarea unei structuri sanatoase ale firului de par. Acesta isi recapata moliciunea si netezimea naturala.
Balsamul delicat parfumat cu ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovaz bio si nalba bio, confera parului elasticitate, rezistenta si stralucire. Utilizare: se maseaza in parul ud, se lasa sa actioneze scurt, se clateste bine. Pret: 63 Lei.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Tonic revigorant pentru par si scalp - intareste firul de par si mentine un scalp sanatos

Lotiunea tonica vitalizanta cu ulei de rozmarin, extracte pretioase de iarba de soldina (floare grasa) si frunze de hrean imbunatatesc hranirea la radacina firului de par, fiind potrivit pentru parul subtire si impotriva caderii parului.

Aceasta reduce caderea parului si stimuleaza cresterea sa naturala, dupa o reteta originala de la 1921.
Rozmarinul are efecte revigorante, tonifiante si de incalzire, iar aroma sa proaspata confera lotiunii o nota deosebita.

Utilizare: se aplica zilnic dimineata si seara pe parul pe cat posibil umezit. Se maseaza pe scalp cu varful degetelor. NU se clateste!
Pret: 59 Lei.

Bazata pe principii antroposofice si pe selectarea atenta a plantelor fundamentale, noua gama de ingrijire a parului Weleda ofera o ingrijire profesionala si completa parului si scalpului. Produsele sunt create in urma unor formule de baza noi si supuse unor teste superioare de eficacitate. Acestea desavarsesc tratamentul integral organic Weleda, imbracat in recipiente noi, usor de folosit, cu un design grafic nou si care cuprind un volum mai mare de continut.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri