1 Februarie 2013 publicat în Noutati 10 share-uri

Descopera gamele Uriage - produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica.

Pentru zonele mai sensibile, Uriage iti ofera produse special concepute pentru a le respecta fiziologia:

Lotiunea demachianta micelara PNM/PNS (250ml) valorifica la maxim calitatile exceptionale ale Apei Termale Uriage intr-o solutie micelara, special conceputa pentru o curatare, detoxifiere si hidratare perfecta a tenului normal-mixt/normal-uscat; nu necesita clatire si are toleranta ridicata pentru ochii sensibili, chiar si pentru purtatorii de lentile de contact. Contine extract de Azores pomegranate si extract de Shea. Fara parabeni, alcool, hipoalergenica, testata oftalmologic.

Pret recomandat: 43 de lei.

Lapte demachiant, special conceput pentru persoanele cu piele uscata, foarte uscata sau sensibila.

Are o textura fluida si onctuoasa, placut parfumata, ce elimina rapid impuritatile, lasand pielea perfect curata si hidratata. Combina proprietatile Apei Termale Uriage (calmanta, hidratanta, filmogena) cu o baza de curatare fara detergenti, cu glicerina si extract de albastrele (calmant). Hipoalergenic si non-comedogenic, se utilizeaza pentru demachierea ochilor, fetei, buzelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Pret recomandat: 47 de lei.

Gyn Phy x 200ml

Gel de igiena intima, ce are la baza o formula inovatoare: complexul Glyco-Gyn (glyco-esteri si glyco-flavonoide extrase din floarea de colt) + Apa Termala Uriage. Asigura igiena cotidiana a mucoasei intime, chiar si a celor mai sensibile. Spala fara sa usuce, avand un Ph fiziologic, ce respecta echilibrul florei vaginale si mucoasei intime, fara sa irite.

Galenica este perfect adaptata si agreabila, gel sidefat, parfum hipoalergenic. Se clateste usor. Fara paraben, fara coloranti, testat ginecologic. Se utilizeaza de 1-2 ori pe zi.Uz extern.

Pret recomandat : 32 de lei.

Descopera ofertele speciale pentru aceste produse in oricare dintre farmaciile din lanturile Centrofarm, HelpNet si Sensiblu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri