Incepand din 29 ianuarie, timp de trei zile, AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial si de distractii din Romania, isi asteapta vizitatorii cu o noua surpriza: campania MEGA LICHIDARE DE STOC.

Comunicat de presa

Bucuresti, 28 ianuarie 2013: Incepand din 29 ianuarie, timp de trei zile, AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial si de distractii din Romania, isi asteapta vizitatorii cu o noua surpriza: campania „MEGA LICHIDARE DE STOC”. Clientii vor avea ocazia sa se bucure de reduceri de peste 70% din pretul produselor, la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Aceasta adevarata parada a reducerilor se va desfasura pe parcursul a trei zile, fiind un eveniment deja popular in randul consumatorilor. Perioada promotionala este un prilej ideal pentru amatorii de cumparaturi de a achizitiona produse la preturi foarte mici sau chiar de a descoperi noi branduri, pe care sa le indrageasca pe viitor.

Editiile trecute ale campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC” din sezonul de reduceri anuale au fost intampinate pozitiv de clientii mall-ului, cifrele aratand o crestere a numarului de vizitatori si de vanzari pe durata celor trei zile de promotie. Reprezentantii AFI Palace Cotroceni se asteapta si anul acesta la o evolutie a traficului si a vanzarilor inregistrate intre 29 si 31 ianuarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Vizitatorii din AFI Palace Cotroceni sunt asteptati sa se bucure de reducerile oferite de magazinele participante.

Iata si lista brandurilor care deja pregatesc preturile promotionale:

Otter, Aldo, Benvenuti, Goldenpoint, Plusoptic, Champion, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, La Femme, Real Hypermarket, Veronesse, Premaman, Fox, House of Art, Okaidi, New Look, Geox, Motor, Depot 96, Pimkie, Office Shoes, Ziggo, Bam boo, Why, Denis, Carpisa, Jolidon, Moa, Nissa, Picioru' Gras, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Optiplaza, Shoe Art, Guy Laroche, I.D. Sarrieri, Karen Millen, Stonefly

Veti putea gasi cu usurinta produsele cu cel mai mare discount din magazine, avand in vedere ca ele vor fi expuse in fata vitrinelor, usor observabile datorita semnalisticii specifice.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real-, deschis 24/7; 20 de sali decinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric si o pista de karting.

Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri