1 Februarie 2013 publicat în Noutati 10 share-uri

Descopera gamele Uriage - produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica.

Comunicat de presa

Vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica? Foloseste produsele dermatocosmetice URIAGE !

Apa Termala Uriage te face sa beneficiezi de o adevarata cura de oligo-elemente si saruri minerale, sursa de stralucire si sanatate pentru piele. Proprietatile ei unice o diferentiaza net de celelalte ape termale cu adresabilitate dermatologica: cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente dintre toate apele termale (11g/l), izotonica (un adevarat ser fiziologic natural), pH fiziologic. Se aplica pe piele dimineata si seara, se lasa sa actioneze, fara a necesita clatire.

Produse pentru uz zilnic

Creme lavante (200/ 500ml)

Gel de spalare 2 in 1 – curata si hidrateaza, fara sapun, special conceput pentru persoanele cu piele sensibila, pentru fata, corp, scalp (bebelusi, copii, adulti). Contine 1/3 crema nutritiva, asigurand o igiena corespunzatoare; are un rol nutritiv bine determinat. Mentine integritatea filmului hidro-lipidic, respecta perfect echilibrul cutanat si contracareaza efectul de uscare a pielii produs de apa dura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Se aplica pe piele/ par, se spumeaza, apoi se clateste cu apa.

Pret recomandat: 36/ 71 de lei.

Gommage integral (200ml)

Ingrijire cotidiana 2 in 1, cu Apa Termala Uriage, pentru fata si corp, cu dubla actiune: exfolianta si de curatare.

Puterea exfolianta este data de prezenta celor doua tipuri de microsfere, perfect adaptate pentru fata si corp (actiune mecanica) cat si de prezenta acizilor de origine vegetala (alfahidroxiacizi) cu rol kerato-regulator (exfoliant) intr-o baza de spalare vegetala, blanda, ce nu agreseaza si nu usuca pielea. Parfum agreabil si hipoalergenic.

Se aplica de 1-2 ori pe saptamana, prin masaj usor, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Pret recomandat: 63 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri