20 Decembrie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

A oferi un dar apropiatilor nu este un lucru greu. Insa, a oferi ceva deosebit este o provocare. Nu putem spune ca nu ar mai fi Craciun daca nu am avea brad impodobit sau cadouri sub el, dar nici nu ne-am bucura la fel de tare fara a primi si a darui. Pentru a alege acel cadou care sa aduca veselie si emotie in sufletele celor dragi, Weleda a conceput cele mai alese si naturale daruri cu care sa ii surprizi. Cu trandafir, catina sau rodie, ofertele speciale pentru ingrjirea corpului sunt un cadou inspirat pentru oricare dintre noi! Seturile cadou Weleda, cu ambalaj de sarbatoare, contin fiecare cate o lotiune de corp si o lotiune de dus din aceeasi gama, cu trandafir, catina sau rodie.

Set cadou rodie, 169 Lei

Lotiune regeneranta de corp cu rodie 200ml

Loţiunea regeneranta preţioasa cu rodie emana un parfum care inspira simţurile si ne poarta cu gandul la „O mie si una de nopti”!Rodia are efect energizant si stimuleaza regenerarea celulara, prevenind in mod activ imbatranirea prematura a pielii.

Formula pretioasa cu ulei de seminte de rodii organice, ulei de samburi de caisa si unt de shea are puternice efecte antioxidante si protejeaza pielea de actiunea daunatoare a radicalilor liberi. Pielea matura castiga in fermitate, devenind fina si catifelata.

Utilizare: este ideala pentru utilizarea zilnica si se absoarbe foarte usor. Agitati usor recipientul inainte de utilizare si inclinati-l usor in timp ce pulverizati lotiunea de corp.

Produs testat dermatologic. FARA: parfum, conservanţi si coloranţi sintetici. Nu conţine derivaţi si extracte minerale. NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice)

Lotiune regeneranta de dus cu rodie 200ml - Piele catifelata si inspiratie pentru simturi

Lotiunea de dus cu rodie revigoreaza si curaţa pielea in mod foarte delicat in timp ce parfumul feminin de lemn de santal, Davana, flori de portocal si portocale rosii stimuleaza simţurile si restabileste echilibrul pentru corp si suflet.

Tensidele de zahar curaţa pielea cu multa blandeţe. In plus, uleiul preţios din seminţe de rodie, nuci de Macadamia si susan hranesc intensiv pielea. Bogata in acizi grasi nesaturaţi, loţiunea de dus cu rodie prezerva stratul de protecţie natural al pielii si o previne de deshidratare. Pielea ta va fi curata, intinerita si fina la atingere.

Utilizare: Aplicati pe corp o cantitate mica si masati usor. Clatiţi bine.

Produs testat dermatologic. FARA: parfum, conservanţi si coloranţi sintetici.Nu conţine derivaţi si extracte minerale. NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici. Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice)

Fii gata sa-ti rasfeti pielea cu noile formule naturale de ingrijire Weleda!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri