O colectie fascinanta de farduri.

Comunicat de presa

COLOR RICHE LES OMBRES

Cu ajutorul acestui produs fiecare femeie va putea obtine look-ul dorit, pentru ca va deveni propriul sau make-up artist chiar la ea acasa.
Color Riche Les Ombres este o colectie de farduri de pleoape in ambalaje moderne, irezistibile.

Culori provocatoare
Color Riche Les Ombres ofera femeilor o selectie de nuante de la clasice la ultra-sofisticate. Datorita experientei laboratoarelor L’Oreal Paris ingredientele au fost atent selectionate pentru a obtine un rezultat mult mai intens si mult mai luminos.

O textura senzoriala

Textura cremoasa si fina transforma ritualul machiajului intr-o experienta senzoriala.

Un aplicator performant
Pentru a oferi precizie in aplicare , Color Riche Les Ombres ne propune un aplicator dublu. Pe de o
parte, capatul clasic care ne ajuta sa depunem culoarea pe pleoapa, pe de alta parte o periuta curbata care ne ajuta sa trasam o linie precisa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Pentru o privire seducatoare
Culori provocatoare pentru impact instantaneu.
Textura cremoasa
Rezistenta 12 ore
Aplicare precisa

NUANTE SMOKY Culori irezistibile
Nuante chic, rafinate
Les Ombres propune 6 palete diferite pentru un look cu care nu vei da gres niciodata. Rezultatul final este exact nuanta potrivita – perfecta pentru rutina ta zilnica de frumusete.
Multumita nuantelor pe care le contine fiecare paleta, aplicarea este extrem de simpla. Niciodata nu a fost mai usor sa obtii un machiaj smoky eyes.

COLECTIA SHOCKING Un look provocator
Explozie de culoare 2 palete cu nuante care iti taie respiratia. Rezultatul este un machiaj intens in culori radiante si provocatoare exact ca pe podiumurile de moda.
Un balans perfect intre tonuri calde si reci, o armonie perfecta pentru un efect remarcabil.

STEP BY STEP
Combinatii infinite
Paletele combina nuante diferite. Tonurile sunt astfel pozitionate incat este foarte usor de inteles unde trebuie aplicata fiecare nuanta.
Machiajul devine dintr-o data extrem de usor de obtinut.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri