20 Decembrie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

A oferi un dar apropiatilor nu este un lucru greu. Insa, a oferi ceva deosebit este o provocare. Nu putem spune ca nu ar mai fi Craciun daca nu am avea brad impodobit sau cadouri sub el, dar nici nu ne-am bucura la fel de tare fara a primi si a darui. Pentru a alege acel cadou care sa aduca veselie si emotie in sufletele celor dragi, Weleda a conceput cele mai alese si naturale daruri cu care sa ii surprizi. Cu trandafir, catina sau rodie, ofertele speciale pentru ingrjirea corpului sunt un cadou inspirat pentru oricare dintre noi! Seturile cadou Weleda, cu ambalaj de sarbatoare, contin fiecare cate o lotiune de corp si o lotiune de dus din aceeasi gama, cu trandafir, catina sau rodie.

Comunicat de presa

Lotiune de corp intensiva, cu catina - 200 ml

Lotiunea de corp intensiva cu catina reface in mod natural stratul protector al pielii si asigura o ingrijire vizibila si de lunga durata.Uleiul extras din catina alba cultivata biodinamic, bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali, impreuna cu uleiul organic din seminte de susan si ulei din nuci de macadamia, ofera o hranire intensiva pentru piele. Aceasta formula imbunataţita cu extract de nalba si unt de Shea, protejeaza pielea de pierderile de umiditate si ii activeaza functiile de auto-reglare. Se absoarbe usor si hidrateaza rapid fara a lasa urme uleioase pe piele.

Culoarea usor portocalie a lotiunii se datoreaza prezentei provitaminei A (beta caroten) in pulpa de catina. Uleiurile esentiale naturale din grapefruit si mandarin, combinate cu aroma naturala de catina alba biodinamica, ofera un parfum proaspat de fructe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 37% dupa 4 saptamani!

Utilizare: dupa baie sau dus, se aplica pe pielea uscata bine, pentru o ingrijire de lunga durata a pielii. Ideala pentru pielea uscata.

Produsul este disponibil in magazinele bio si in curand in farmacii.

Lotiune de dus cu catina

Acest gel de dus revitalizant are o compozitie delicata de ulei bogat in antioxidanti, extras din catina alba cultivata biodinamic, amestecat cu aroma proaspata de portocale, mandarina si grapefruit din uleiuri esentiale pure, avand un parfum fructat revitalizant pentru dus sau baie. Gelul de dus cu catina de la Weleda iti asigura buna dispozitie inca de dimineata!

Pielea este curatata in mod delicat si in acelasi timp hranita cu uleiuri vegetale bogate in antioxidanti si acizi grasi. Contine provitamina A (beta caroten) si vitamina E, care ajuta la regenerarea pielii.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Set cadou trandafir salbatic ( maces), 147 Lei

Lotiune de corp cu macese, 200 ml - Reda echilibrul natural al pielii normale si cu tendinte de de uscare

Lotiunea matasoasa de corp rasfaţa pielea cu ingrediente naturale care acţioneaza cu blandeţe si stimuleaza procesul natural de regenerare al pielii. Extracte preţioase ale macesului (trandafir salbatic / Rosa Mosqueta) impreuna cu uleiul hidratant de jojoba si hamamelis ingrijesc si catifeleaza pielea si contribuie la mentinerea fermitatii si elasticitatii acesteia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri