20 Decembrie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

A oferi un dar apropiatilor nu este un lucru greu. Insa, a oferi ceva deosebit este o provocare. Nu putem spune ca nu ar mai fi Craciun daca nu am avea brad impodobit sau cadouri sub el, dar nici nu ne-am bucura la fel de tare fara a primi si a darui. Pentru a alege acel cadou care sa aduca veselie si emotie in sufletele celor dragi, Weleda a conceput cele mai alese si naturale daruri cu care sa ii surprizi. Cu trandafir, catina sau rodie, ofertele speciale pentru ingrjirea corpului sunt un cadou inspirat pentru oricare dintre noi! Seturile cadou Weleda, cu ambalaj de sarbatoare, contin fiecare cate o lotiune de corp si o lotiune de dus din aceeasi gama, cu trandafir, catina sau rodie.

Consistenţa fina fac ca loţiunea sa fie absorbita usor si in totalitate de piele fara a-i astupa porii: pielea ta respira, in timp ce parfumul delicat al trandafirilor de Damasc invaluie simţurile. Uleiul de trandafiri provine din culturile bio de trandafir de Damasc coordonate si susţinute de catre Weleda in Turcia. Extractele de maces (trandafir salbatic) regleaza echilibrul natural al pielii si confera un sentiment de armonie si frumusete.

Utilizare: este ideala pentru utilizarea zilnica si se absoarbe foarte usor. Agitati usor recipientul inainte de utilizare si inclinati-l usor in timp ce pulverizati lotiunea de corp.

Produs testat dermatologic. FARA: parfum, conservanti si coloranti sintetici. Nu conţine derivaţi si extracte minerale. NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranţi sau agenti de conservare sintetici. Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Lotiune de dus cu macese, 200 ml - Stimuleaza restabilirea echilibrului natural al pielii

Iti doresti relaxare pentru trup si suflet dupa o zi obositoare? Atunci este timpul pentru un rasfaţ cu loţiunea de dus cu macese! Vei simti pe pielea ta cum uleiul esential veritabil de trandafir de Damasc isi elibereaza parfumul aducand cu sine o armonie binefacatoare.

Tensidele de zahar curaţa pielea cu multa blandeţe. In plus, loţiunea de dus ingrijeste pielea cu uleiuri vegetale preţioase. Uleiul bio obţinut din maces (trandafir salbatic Rosa Mosqueta din Chile) este bogat in acizi grasi esenţiali si rasfata pielea care devine moale la atingere. Uleiul fin de susan previne deshidratarea pielii si o hraneste intensiv – pentru o senzatie matasoasa.

Loţiunea de dus cu maces a fost recompensata cu calificativul Öko-Test „foarte bun”!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Mod de folosire: Aplicati pe corp o cantitate mica si masati usor. Clatiti bine.

Produs testat dermatologic. NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranţi sau agenti de conservare sintetici. Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri