17 Octombrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

S-a incheiat sezonul estival, insa caldura excesiva, radiatiile ultraviolete si sarea continuta de apa marii sau clorul din piscina au afectat deja frumusetea si sanatatea parului nostru, acum casant si uscat la varfuri.

Comunicat de presa

Toamna aduce si ea noi factori de stres pentru parul nostru, temperaturi scazute, umiditate, vant puternic, la care se adauga si utilizarea frecventa a foehnului, placii sau ondulatorului, de aceea, pentru un par sanatos si puternic, recomandam inceperea unui program de ingrijire intensiva prin utilizarea lotiunii regenerante cu petroleum Gerovital Plant Tratament.

Principiile active continute de acest produs stimuleaza circulaţia sanguina la nivelul scalpului, avand astfel un efect pozitiv asupra procesului de crestere naturala a parului. In acelasi timp, intareste firul de par, il hraneste si il hidrateaza.

Lotiunea regeneranta cu petroleum se foloseste saptamanal, pe parul uscat, inainte de spalare si se aplica pe toata lungimea acestuia de la radacina pana la varfuri.

Produsul este bifazic, de aceea necesita o buna o buna omogenizare inainte de utilizare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Se agita bine flaconul, apoi loţiunea se aplica cu ajutorul unui disc demachiant pe pielea capului si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza bine, iar apoi se lasa sa acţioneze timp de 3-4 ore.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri